TOCANITA DE BERBECUT CU MAMALIGA

Am zis până la Crăciun
Să dăm porcului vacanță.
Berbecul e chiar mai bun
Dacă n-aveți intoleranță.

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpa de berbecut fara os
  • 2 cepe tocate marunt
  • 1 bucata de praz tocat marunt
  • 2 morcovi taiati julien
  • 1 ardei rosu taiat julien
  • 1 1egatura patrunjel
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper,sumak
  • malai pentru mamaliga (pt garnitura)

tocanita de miel poza 1 tocanita de miel poza 2PLAN DE LUCRU

  1. Calim ceapa impreuna cu prazul tocanita de miel poza 3
  2. Adaugam carnea taiata cubulete si o calimtocanita de miel poza 4Cand aceasta si-a schimbat culoarea adaugam ardeii si morcoviitocanita de miel poza 5
  3. Acoperim cu apa cat sa acoperim carnea si legumele tocanita de miel poza 6si condimentele tocanita de miel poza 7apoi lasam la fiert circa 50 min (trebuie sa fie foarte bine facuta carnea). Spre final adaugam pasta de rosii.
  4. Lasam pe foc sa mai scada cateva minute, apoi adaugam verdeata  tocatatocanita de miel poza 8mai lasam 2 minute pe foc si gata mancarea
  5. Pofta buna !!! tocanita de miel poza 9

 


5 Comments
Simona

noiembrie 29, 2013 @ 23:27

Reply

Cine sa refuze asa ceva?!

Cristina

decembrie 1, 2013 @ 09:50

Reply

Eu chiar as gusta, caci nu am mancat de mult timp!

Aurica

decembrie 1, 2013 @ 13:16

Reply

asta da reteta romaneasca, frumos prezentata si tot ce conteaza e ca a iesit bine si gustoasa sau va iesi in curand 😀

mika

decembrie 18, 2013 @ 23:14

Reply

Mi-ai facut o pofta de nu pot sa-ti zic, arata tare bine!! Iti multumesc pt. vizita, eu mai ramin pe aici ca ai niste retete minunate!! Sarbatori fericite!!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010