Am zis până la Crăciun
Să dăm porcului vacanță.
Berbecul e chiar mai bun
Dacă n-aveți intoleranță.
INGREDIENTE
- 800 gr pulpa de berbecut fara os
- 2 cepe tocate marunt
- 1 bucata de praz tocat marunt
- 2 morcovi taiati julien
- 1 ardei rosu taiat julien
- 1 1egatura patrunjel
- 2 linguri pasta de rosii
- 3-4 catei de usturoi
- sare, piper,sumak
- malai pentru mamaliga (pt garnitura)
- Calim ceapa impreuna cu prazul
- Adaugam carnea taiata cubulete si o calimCand aceasta si-a schimbat culoarea adaugam ardeii si morcovii
- Acoperim cu apa cat sa acoperim carnea si legumele si condimentele apoi lasam la fiert circa 50 min (trebuie sa fie foarte bine facuta carnea). Spre final adaugam pasta de rosii.
- Lasam pe foc sa mai scada cateva minute, apoi adaugam verdeata tocatamai lasam 2 minute pe foc si gata mancarea
- Pofta buna !!!
Simona
noiembrie 29, 2013 @ 23:27
Cine sa refuze asa ceva?!
Cristina
decembrie 1, 2013 @ 09:50
Eu chiar as gusta, caci nu am mancat de mult timp!
Aurica
decembrie 1, 2013 @ 13:16
asta da reteta romaneasca, frumos prezentata si tot ce conteaza e ca a iesit bine si gustoasa sau va iesi in curand 😀
mika
decembrie 18, 2013 @ 23:14
Mi-ai facut o pofta de nu pot sa-ti zic, arata tare bine!! Iti multumesc pt. vizita, eu mai ramin pe aici ca ai niste retete minunate!! Sarbatori fericite!!