RAGU DE FICATEI DE PUI

Și, iată, iarăși seară se făcu
Familia întreabă: ce-avem bun la cină?
Asul din mânecă e un ragu
Din ficăței de pui cu textură fină.

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 2 cepe medii
  • 250 gr rosii de la Sunfood (pe care le-am tocat)
  • 100 ml vin rosu
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • 50 ml ulei de floarea soarelui (am folosit de la Cardinal) pt calit

ragu de ficatei de pui poza 1

PLAN DE LUCRU

 

  1. calim ficateii  in uleiragu de ficatei de pui poza 2
  2. ii scoatem in vasul care va intra in cuptorragu de ficatei de pui poza 3Calim ceapa tocata marunt si cateii de usturoi zdrobiti. Le lasam pe foc 2-3 minute.ragu de ficatei de pui poza 4
  3. Punem ceapa peste ficatei ragu de ficatei de pui poza 5adaugam rosiile, vinul sare, piper (poza 6).ragu de ficatei de pui poza 6
  4. bagam la cuptor pentru aproximativ 1 ora, la 160 de graderagu de ficatei de pui poza 7
  5. pofta buna!ragu de ficatei de pui poza 8

 


1 Comment
TeoBucatar

noiembrie 26, 2014 @ 20:11

Reply

La fix langa o mamaliguta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020