PUI CACCIATORE (VANATORESC)

Prea multe vorbe sunt deșarte.
Nu vreau să vă plictisesc
Citiți mai jos. Treceți la fapte
Și faceti pui vânătoresc.

INGREDIENTE

  • 6 bucati pulpe superioare de pui (cu os)
  • 2 cepe tocate
  • 2 morcovi tocati marunt
  • 2 ardei rosii tocati marunt
  • 500 gr rosii decojite in suc de rosii
  • 200 ml vin
  • sare, piper, boia dulce, oregano, tarhon, rozmarin
  • 50 ml ulei

pui cacciatore poza 1PLAN DE LUCRU

  1. rumenim pulpele de pui (condimentate) pe ambele fete pui cacciatore poza 2apoi le scoatem intr-un vas termorezistent pui cacciatore poza 5
  2. Separat calim ceapa , apoi adaugam morcovul si ardeiipui cacciatore poza 3 si mai lasam pe foc cateva minute. Adaugam condimentele
  3. Adaugam rosiile pui cacciatore poza 4 apoi turnam vinul si lasam pe foc inca aproximativ 15 minute.
  4. Acoperim puiul cu acest sos pui cacciatore poza 6 pui cacciatore poza 7
  5. Lasam la cuptor pentru o ora la 170 grade.pui cacciatore poza 8

 

 


4 Comments
Rocsy Ciobanu

februarie 16, 2014 @ 19:42

Reply

Ce apetisant si bun!

coco

februarie 16, 2014 @ 21:55

Reply

nu am facut, am mancat la un restaurant, o sa incerc!

Simona

februarie 17, 2014 @ 21:38

Reply

De mult timp am pe lista puiul asta.. Foarte bine arata al tau!!

Paula Gafitescu

februarie 18, 2014 @ 10:14

Reply

Delicios mod de a prepara carnea de pui. O zi frumoasa!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020