Este un preparat aproape utopic: se face repede, are multa carne si se haleste cu mana.
Ce iti trebuie pentru o tava mare de aragaz (poza1):
– 500 gr faina (am folosit Titan)
– un pliculet de drojdie uscata Dr. Oetcker
– 2 carnati afumati
– 500 gr carne tocata (am folosit vita+porc)
– 200 gr cascaval
– 200 gr mozzarella
– 200 gr masline feliata
– 100 gr parmezan
– 2 linguri bulion
Plan de lucru:
– facem mai intai coca asa cum am invatat (CLICK AICI), iar apoi o lasam la crescut la caldura 30 min (poza 2)
– taiem carnatii rondele si ii prajim, apoi ii scoatem pe o farfurie (poza 3)
– punem la calit carnea tocata cu un praf de sare (poza 4), scoatem si carnea separat pe o alta farfurie, apoi ne pregatim ingredientele pentru presarat deasupra aluatului (poza 6)
– Aluatul a crescut (poza 5). Il intindem in tava, apoi il ungem cu bulion (poza 7). Adaugam pe rand carnea tocata, maslinele (poza 8 ), carnatii si parmezanul (poza 9), iar la final presaram cascavalul razuit (poza 10)
– bagam la cuptor aproximativ 20 de minute (poza 11)
– pofta buna!
Timp de preparare: 60 minute
Pret: 20 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
maria mihalache
februarie 16, 2012 @ 10:19
Am facut si eu duminica …..mmm…..tare buna.
Viviana
februarie 16, 2012 @ 15:47
o idee buna…n-am facut de mult pizza…
Simona
februarie 16, 2012 @ 17:53
De cand n-am mai facut o pizza… Foarte fain arata!
Mare Maria
februarie 16, 2012 @ 18:56
Asa ceva i-ar trebui baiatului meu……..e cam carnivor:)!Foarte gustoasa pizza ta!
Alexandrina
februarie 16, 2012 @ 22:44
Pe gustul meu! Mai am sansa la o portie?
Pizza
aprilie 8, 2012 @ 15:44
aoleo , imi ploua in guraa