Este o variatiune dupa o salata de la Springtime. Ma trebuie sa va spunem ca a iesit mai buna decat “originalul”?
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 1 cana de orez basmati
– 50 gr stafide
– 50 gr alune
– 1 legatura patrunjel
– 2 morcovi
– sare dupa gust
Plan de lucru:
– fierbem orezul in doua masuri de apa (poza 2), timp de 15-20 minute (poza 3). Adaugam sare dupa gust. Punem orezul fiert intr-un bol (poza 4), apoi adaugam patrunjelul tocat marunt si morcovul razuit (poza 5). Adaugam si stafidele si alunele (poza 6). Gata salata!
– Pofta buna! (poza 7 ).
Timp de preparare: 30 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Poliana
august 10, 2012 @ 05:36
Eu trebuie sa ma conving ca sa te cred 😛 Asa ca astept o portie!! ;;)
mikimika10
august 10, 2012 @ 09:48
Pare sa fie tare gustos 😀
Laura Nechita
august 10, 2012 @ 11:18
Vrem si noi o portie ca sa ne laudam dupa ca am papat ceva excelent:P
coco
august 10, 2012 @ 16:31
MMMMMMMMMMMMM…cum sunaaa !!!
Simona
august 10, 2012 @ 18:39
N-am mancat niciodata, dar ma alatur Laurei 🙂
70gabi40
august 10, 2012 @ 21:21
Ce combinatie interesanta!
nicoleta – agenda di Nico
august 10, 2012 @ 21:29
Orez cu alune imi place dar cu stafide inca nu am mancat . Trebuie sa incerc.
adela zilahi
august 13, 2012 @ 18:39
Foarte interesanta combinatie! O leapsa te asteapta la mine!
Buburuza Bubu
august 17, 2012 @ 15:48
Arata tare bine salata,chiar nu am incercat cu stafide…trebuie probat! hugs
Moni
august 19, 2012 @ 21:56
Arata destul de bine ceea ce oferi spre incantarea noastra, insa pot spune ca mi se pare destul de neobisnuita…
The Wandering Oltean
august 20, 2012 @ 03:36
Asa ceva imi place si mie!!