Stop! Furculiţa jos!
Simte gustul. Meditează.
Nu înfuleca ceva
Care se savurează!
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza1):
– 500 gr. piept de pui taiat cubulete
– 200 gr masline negre
– 2 cepe medii
– 2 morcovi (taiati rondele subtiri)
– 1 ardei
– 4 rosii (decojite si tocate)
– 1 lingura pasta de rosii
– sare, piper
– 50 ml ulei de masline
Plan de lucru:
– calim ceapa in uleiul de masline (poza 2).
– adaugam rondelele de morcovi (poza 3), apoi cubuletele de carne (poza 4).
– Lasam pana se rumeneste carnea, apoi adaugam apa cat sa acoperim carnea. Urmeaza in cratita ardeiul taiat julien si maslinele (poza 5).
– Lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam si rosiile tocate, plus condimente dupa gust (poza 6).
– Lasam pe foc circa 30 minute si adaugam bulionul. Mai lasam pe foc maxim 10 minute (sa mai scada) (poza 7)
– Pofta buna! (poza 8 )
Timp de preparare: 50 minute
Pret: 7 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Teobucatar
iunie 29, 2013 @ 19:18
Imi plac mancarurile cu masline, au o savoare aparte! delicioasa!
Kyra
iunie 30, 2013 @ 10:50
Mmmm, mincarea mea preferata!
M-ai luat prin surprindere.
Gabriela
iunie 30, 2013 @ 21:05
Si mie imi plac mancarurile cu masline! Foarte buna mancarea ta!
Oana
iulie 1, 2013 @ 06:24
Nuuuu!! 🙂 Cum o sa las furculita jos, tu nu vezi ce bunatate de mancare e aici? 😀
Cristina
iulie 1, 2013 @ 08:05
O idee foarte buna! Imi plac maslinele langa pui!
Laura @ Transylvanian Kitchen
iulie 1, 2013 @ 08:49
Ce mancarica buna!
Adina
iulie 1, 2013 @ 15:36
Am o bucatica de pita,pot sa o inmoi in sosul tau,pleaseeeee!
Am facut preparate de la tine,o trec si pe asta in liste!
Simona
iulie 1, 2013 @ 19:48
N-am mancat niciodata.. dar cred ca-i bunuta!