CUBURI PUFOASE CU COCOS

Ciocolata albă o transformați în sos
Presărați din belșug nucă de cocos
100 grame, ca să fiu precis
Imediat e gata desertul de vis.

INGREDIENTE

  • 6 linguri faina
  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 20 ml apa
  • 30 ml ulei
  • 1 plic praf de copt

cuburi cu cocos poza 1pentru sirop

  • 100 gr zahar
  • 140 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 100 gr cicolata alba
  • 100 gr nuca de cocos

cuburi cu cocos poza 2

PLAN DE LUCRU

 

  1. separam albusurile de galbenusuri
  2. batem albusurile spuma cu apa, spre final adaugam treptat zaharulcuburi cu cocos poza 3
  3. mixam galbenusurile cu uleiul. Incorporam galbensurile peste albusuri si omogenizam cu o paleta de silicon cuburi cu cocos poza 4Presaram treptat faina amestecata cu praful de copt si omogenizam cuburi cu cocos poza 5
  4. punem compozitia intr-o tava (30×20 cm) tapetata cu foaie de copt . Lasam la cuptorul incins la 170 grade pentru 20-25 minute pana trece testul scobitorii cuburi cu cocos poza 6
  5. pregatim siropul. Punem pe foc laptele si zaharul. Dupa ce se dizolva zaharul luam de pe foc, adaugam ciocolata si o lasam sa se topeascacuburi cu cocos poza 7
  6. apoi adugam untul si amestecam pana se dizolva completcuburi cu cocos poza 8
  7. taiem blatul racit in cuburi. Trecem fiecare bucata prin siropul de ciocolata alba, apoi le tavalim prin nuca de cocos.cuburi cu cocos poza 9
    pofta buna! cuburi cu cocos poza 10

 


2 Comments
Dorina

mai 20, 2014 @ 18:57

Reply

Ce faine tre’ sa fie…

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020