Nu mai băgaţi E-uri în voi. În 20 de minute, puteţi face o băutură 100% naturală. Iată cum:
Ce îţi trebuie pentru 3 litri (poza 1):
– 200 gr de căpşuni
– 100 gr de zahăr
Plan de lucru:
– se pun la fiert 3 litri de apă (poza 2)
– când apa dă în fiert, turnăm în oală zahărul (poza 3) şi căpşunile (poza 4)
– mai lăsăm pe foc 10 minute (poza 5)
– se poate bea şi fierbinte, şi rece, cu gheaţă (poza 6)
Timp de preparare: 20 minute
Preţ: 2 lei
liana10
iulie 3, 2010 @ 22:21
N-am mancat si nici nu am facut niciodata sirop de capsuni…interesant.
liana10
iulie 3, 2010 @ 22:22
compot de capsuni, scuze…e tarziu si mi-e foameee…