CLATITE CU CARNE TOCATA SI SOS DE GORGONZOLA

clatite cu carne tocata 6

Cand spui clatite, iti fuge mintea la desert, dar Haplea va propune sa le priviti si savurati si din alta perspectiva.

Ce iti trebuie pentru 2 portii  (poza 1)
– 4 clatite ( vezi aici cum se fac). Atentie! In compozitie nu se adauga zahar si esenta de rom, ci sare.
– 200 grame de carne tocata
– 1 ceapa
– 1 morcov
– condimente (piper alb, ardei iute, sare)

Pt sos (poza 5)
– branza brie, gorgonzola, camembert, smantana dulce .Ingredientele le-am pus la ochi. Depinde daca vreti sa faceti mai mult sau mai putin sos.

Plan de lucru:
– Calim ceapa si morcovul (poza 2). Apoi adaugam carnea tocata (poza 3). Presaram condimente dupa gust (poza 4). Lasam pe foc pana se face carnea, apoi devine umplutura perfecta pentru clatitele noastre.
– Topim ingredientele pentru sosul de branza, la foc mic, apoi obtinem dessingul perfect.
Haplea va ureaza pofta buna (poza 6)

Timp de preparare: 40 minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


7 Comments
cat’s kitchen

septembrie 24, 2011 @ 21:59

Reply

as papa clatite oricand ;)….super reteta ta !!

hapleablog

septembrie 26, 2011 @ 16:07

Reply

Merci pentru aprecieri.

Florina

septembrie 26, 2011 @ 07:13

Reply

Delicios! Si fac tot felul de clatite. Chiar mi-ai dat o idee pentru azi 😉

Florina

septembrie 26, 2011 @ 07:14

Reply

Delicios! Si eu fac tot felul de clatite. Chiar mi-ai dat o idee pentru azi 😉

hapleablog

septembrie 26, 2011 @ 16:05

Reply

Imi pare bine ca venit in ajutor cu o sugestie.

TeoBucatar

septembrie 28, 2011 @ 20:05

Reply

Numai bunatati ai facut de cand nu am mai fost pe la tine!Delicioase!

Haplea

septembrie 29, 2011 @ 20:19

Reply

Te astept mai des cu noi surprize delicioase.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020