CHEC CU ŞUNCĂ ŞI CAŞCAVAL

poza 10

Vreţi să preparaţi ceva rapid, nutritiv şi tocmai bun de transformat în pachet pentru serviciu? Nu vă trebuie decât ingrediente la îndemâna oricui şi o formă de chec.

Ce îţi trebuie pentru un chec (poza 1)
– 300 grame şuncă presată
– 300 grame caşcaval
– 200 grame porumb fiert
– 200 grame telemea
– 150 grame făină
– 4 ouă
– ardei gras
– 150 ml lapte

Plan de lucru:
– se răzuie caşcavalul, se taie şunca în cubuleţe, se taie ardeiul gras, se sfărâmă brânza (poza 2)
– se pun ouăle într-un castron (poza 3), unde se bat. Apoi se adaugă laptele (poza 4). Se încorporează cu mixerul. Apoi se adaugă brânza (poza 5). Se încorporează. Apoi se adaugă făina (printr-o sită, ca să nu se facă cocoloaşe – poza 6). Se încorporează până se face un fel de cocă. Apoi se adaugă porumbul, şunca, ardeiul gras şi caşcavalul. (poza 7). Se amestecă.
– se toarnă în formă (poza 8)
– se lasă la cuptor 20-30 de minute, până se rumeneşte (pozele 9 şi 10)

Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 15 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020