Care sunt bruschetele voastre preferate? Nu ne spuneti acum. Mai intai preparati ce scrie mai jos, ca sa nu fiti nevoiti sa refaceti topul.
Ce iti trebuie (poza 1):
– bagheta taiata rondele
– 2 linguri capere
– 2 lingura ulei de masline
– 3 linguri parmezan
– frunze verzi de busuioc
– ansoa
Plan de lucru:
– rondelele de bagheta le bagam la cuptor pana devin crocante.
– preparam un fel de sos pesto. Intr-un mojar cu pistil, presam frunzele de busuioc cu uleiul si caperele (poza 2), apoi adaugam parmezanul (poza 3). Amestecam bine cu o lingurita si avem un sos delicios (poza 4)
– ungem cu sos fiecare bucata de paine crocanta, apoi asezam rondelele de ansoa (poza 5)
– pofta buna!
Timp de preparare: 15 minute
Poliana
septembrie 21, 2012 @ 06:09
Pai asa ceva clar inca n-am mancat, dar tare bine arata!
Laura Nechita
septembrie 21, 2012 @ 06:42
Nu am incercat, dar iti dau dreptate, fara sa gust, doar privind. Cu siguranta, le incercam si noi :))
prajituricisialtedulciuri
septembrie 21, 2012 @ 07:02
Buna asociere!
coco
septembrie 21, 2012 @ 07:16
toate bruschetele :)))
DiaMar bucataria galbena
septembrie 21, 2012 @ 10:42
Nu am mancat,dar trebuie incercat.
O zi buna!
Adina
septembrie 21, 2012 @ 13:28
Un aperitiv super bun!:)
Idee de 5* !
Kyra
septembrie 21, 2012 @ 15:31
Adevarateeee!
Claudia Mic
septembrie 22, 2012 @ 02:43
Fiind o mare amatoare de bruschete, cred ca o sa fie o reteta pe care o sa o fac curand, super aperitiv!
Emily
septembrie 22, 2012 @ 07:35
oh, ce bunatate ai tu aici! Imi place 🙂
Magda Adina
septembrie 23, 2012 @ 10:59
De 3 ori Daaaaaaaaa !!!!!! 😉