BRUSCHETE CU ANSOA

Care sunt bruschetele voastre preferate? Nu ne spuneti acum. Mai intai preparati ce scrie mai jos, ca sa nu fiti nevoiti sa refaceti topul.

Ce iti trebuie (poza 1):
– bagheta taiata rondele
– 2 linguri capere
– 2 lingura ulei de masline
– 3 linguri parmezan
– frunze verzi de busuioc
– ansoa

Plan de lucru:
– rondelele de bagheta le bagam la cuptor pana devin crocante.
– preparam un fel de sos pesto. Intr-un mojar cu pistil, presam frunzele de busuioc cu uleiul si caperele (poza 2), apoi adaugam parmezanul (poza 3). Amestecam bine cu o lingurita si avem un sos delicios (poza 4)
– ungem cu sos fiecare bucata de paine crocanta, apoi asezam rondelele de ansoa (poza 5)
– pofta buna!

Timp de preparare: 15 minute


10 Comments
Poliana

septembrie 21, 2012 @ 06:09

Reply

Pai asa ceva clar inca n-am mancat, dar tare bine arata!

Laura Nechita

septembrie 21, 2012 @ 06:42

Reply

Nu am incercat, dar iti dau dreptate, fara sa gust, doar privind. Cu siguranta, le incercam si noi :))

prajituricisialtedulciuri

septembrie 21, 2012 @ 07:02

Reply

Buna asociere!

coco

septembrie 21, 2012 @ 07:16

Reply

toate bruschetele :)))

DiaMar bucataria galbena

septembrie 21, 2012 @ 10:42

Reply

Nu am mancat,dar trebuie incercat.
O zi buna!

Adina

septembrie 21, 2012 @ 13:28

Reply

Un aperitiv super bun!:)
Idee de 5* !

Kyra

septembrie 21, 2012 @ 15:31

Reply

Adevarateeee!

Claudia Mic

septembrie 22, 2012 @ 02:43

Reply

Fiind o mare amatoare de bruschete, cred ca o sa fie o reteta pe care o sa o fac curand, super aperitiv!

Emily

septembrie 22, 2012 @ 07:35

Reply

oh, ce bunatate ai tu aici! Imi place 🙂

Magda Adina

septembrie 23, 2012 @ 10:59

Reply

De 3 ori Daaaaaaaaa !!!!!! 😉

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020