Dacă vă plac brioşele cu ciocolată, băgaţi-vă minţile în cap. Nu vreţi să faceţi diabet. Vă spunem noi la ce puteţi să folosiţi formele pe care le-aţi cumpărat pentru acest tip de desert. La brioşe cu tăieţei şi carne tocată. Sunt săţioase şi gustoase.
Ingrediente pentru 9 brioşe mari – poza1
– 400 grame carne tocată (am folosit carne de pui)
– 300 grame tăieţei Rolton (neapărat mărunţiţi)
– 300 grame ciuperci
– 300 grame smântână
– 2 ouă
– 2 cepe mici
– sare, piper, tarhon, oregano, chili
Plan de lucru:
– se pune ceapa la călit.- poza2
După 2 minute se adaugă carnea tocată. – poza3
După alte 3 minute se adaugă ciupercile. – poza4
– se presară ingredientele şi se amestecă bine. Se lasă la călit aproximativ alte 10 minute, timp în care se fierb tăieţeii. – poza6,poza8
– se scurg tăieţeii şi se pun într-o oală, unde se varsă şi conţinutul din tigaie, plus smântâna şi ouăle bătute. – poza10,poza11,poza12
– cu amestecul obţinut se umplu formele de brioşe, tapiţate cu foaie de copt, care se bagă în cuptor.- poza13
După 15 minute puteţi mânca. – poza14
Timp de preparare: 35 minute
Preţ: 2,5 lei/brioşă (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)