BISCUITI SPIRALA CU CACAO

Oameni mari, copii, băieți și fete!
Știați că și Moș Nicolae are ghete?
Hai să îl răsplătim că a fost cuminte
Cu un spiralat și fraged biscuite!

Ți s-a făcut poftă, dar nu ai timp să prepari acești biscuiți? Îi poți comanda AICI.

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 1 ou
  • 3 linguri cacaobiscuiti spirala poza 1

 

PLAN DE LUCRU biscuiti spirala

  1. amestecam intr-un bol untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul, oul si apoi adaugam faina biscuiti spirala poza 2  Omogenizam pana obtinem o coca.
  2. Impartim coca pe jumatate. Amestecam cacao cu jumatate de coca. Formam astfel doua mingiute, pe care le acoperim cu folie alimentara biscuiti spirala poza 3si le lasam la frigider pentru minim 40 min, pana cand aluatul se intareste.
  3. Impartim pe jumatate fiecare mingiuta de coca, apoi le intindem cu sucitorul in forma dreptunghiulara.biscuiti spirala poza 4
  4. Suprapunem partea de cacao peste cea alba biscuiti spirala poza 5apoi rulam. biscuiti spirala poza 6Taiem rondele.  biscuiti spirala poza 7Le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt. biscuiti spirala poza 8Lasam la cuptor pentru aproximativ 15 minute, la 170 grade.
  5. Savurati! biscuiti spirala poza 9O reteta simpla de biscuiti spirala, nu-i asa?

Ți s-a făcut poftă, dar nu ai timp să prepari acești biscuiți? Îi poți comanda AICI.

Iată care sunt marile beneficii pe care le aduce pudra de cacao, potrivit dcnews.ro:
Menține sănătatea inimii. Cacaua conține antioxidanți care ajută organismul să scape de radicalii liberi care duc la celule deteriorate și boli. Acești antioxidanți ajută, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.
Previne diabetul de tip II. Pudra de cacao și ciocolata sănătoasă au proprietăți antiinflamatorii, care ajută la reducerea riscului de diabet de tip II. În plus, poate controla nivelul de insulină. Beneficiile apar în urma consumului constant, a maximum două-trei pătrățele de ciocolată neagră pe zi.
Aport de flavonoide. Plantele produc anumiți compuși, numiți flavonoide, care sunt benefici pentru oameni. Cacaua conține flavonoide cum ar fi epicatechina, catechine și procyanidins, care sunt antioxidanți foarte puternici și protejează împotriva radicalilor liberi.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020