rulada de biscuiti cu crema de unt poza final

RULADA DE BISCUITI CU CREMA DE UNT

Pentru copiii cuminți,
Care ascultă de părinți,
Avem o dulce răsplată:
Felii cremoase de ruladă.

INGREDIENTE pentru foaie

  • 450 gr de biscuiți (petit beurre)
  • 4 linguri cacao
  • 350 ml de lapte

rulada de biscuiti cu crema de unt poza 1

pentru crema

  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 150 gr lapte praf (indulcit)
  • 2 linguri zahar pudra
  • 50 gr fulgi de cocos

rulada de biscuiti cu crema de unt poza 2

PLAN DE LUCRU rulada de biscuiti cu crema de unt

  1. macinam biscuitii rulada de biscuiti cu crema de unt poza 3Cernem cacao peste ei si amestecam rulada de biscuiti cu crema de unt poza 4Adaugam treptat laptele pana obtinem o compozitie care se poate modela rulada de biscuiti cu crema de unt poza 5
  2. impartim aluatul in jumatate apoi intindem fiecare foaie pe o folie, cu ajutorul unui sucitor rulada de biscuiti cu crema de unt poza 6
  3. pentru crema amestecam untul moale cu zaharul pudra, laptele praf si fulgii de cocosrulada de biscuiti cu crema de unt poza 8
  4. adaugam jumatate din cantitatea de crema peste prima foaie de biscuitirulada de biscuiti cu crema de unt poza 9Rulam cu ajutorul foliei rulada de biscuiti cu crema de unt poza 10si o inchidem la capeterulada de biscuiti cu crema de unt poza 11Reluam procedeul pentru cea de-a doua rulada. Lasam la frigider macar 3 ore.
  5. Rulada de biscuiti cu crema de unt este gata. Pofta buna!rulada de biscuiti cu crema de unt poza 12

Desigur, se poate apela si la o alte reteta de crema de unt. Cea mai cunoscuta este cea preferata de americani, o crema foarte dulce, care are la baza unt si zahar pudra. Pentru o portie e nevoie de 115g unt moale (lasat sa se incalzeasca la temperatura camerei) in sunt mixate 500g zahar pudra, ¼ lingurita sare, 4-6 linguri de lapte si 2 lingurite extract de vanilie pana cand totul arata ca o spuma.


2 Comments
olivia

octombrie 3, 2015 @ 16:36

Reply

Cred ca e delicioasa.Un week-end excelent!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.418 abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010