Du-mă-acasă, măi tramvai,
Du-mă-acasă, ce mai stai?
Repede! Că se răcesc
Vinetele evantai…
INGREDIENTE
- 2 vinete medii
- 3 rosii
- 200 gr mozzarella
- 100 gr parmezan
- sare, piper
- unt pt uns tava
- 2 linguri ulei de masline
- spalam vinetele, apoi le taiem felii in forma de evantai
- asezam vinetele (pe care le condimentam si le stropim cu ulei) intr-un vas uns cu unt, apoi inseram intre felii rosiile taiate rondele si feliile de mozzarella
- presaram si jumatate din cantitate de parmezan
- bagam la cuptorul incins la 190 grade pentru 45 minute (pana cand vinetele sunt facute)
- restul de parmezan il presaram cand servim
Pofta buna!
Tincuta Clocotici
decembrie 17, 2013 @ 06:35
M-ai dat gata cu versurile. Reteta e interesanta si cu o prezentare excelenta. O voi proba.
Valentina Mihaescu
decembrie 17, 2013 @ 10:52
Excelenta reteta ! Exact pe gustul meu asa ca o voi incerca cu placere.
coco
decembrie 17, 2013 @ 12:14
o bunatate, nu am facut de asta vara!
Gabriela
decembrie 17, 2013 @ 19:00
Arata bine! Foarte interesanta reteta!
Simona
decembrie 17, 2013 @ 21:04
Odata si-odata tot trebuie sa le fac si eu..
Adnia
decembrie 19, 2013 @ 10:31
ador vinetele evantai…si arata si intr-un mare fel!
maria mihalache
decembrie 24, 2013 @ 15:45
Bune trebuie sa fie!
Craciun fericit!