tarta cu caise poza final

TARTA CU CAISE PROASPETE

Un desert dulce-acrișor
La modă-n luna lui cuptor.
Știți? În acest an se poartă
Caise pe aluat de tartă.

INGREDIENTE pentru aluat

  • 150gr unt la temperatura camerei
  • 100gr. zahar pudra
  • 1 ou
  • 250gr faina

tarta cu caise poza 1

pentru topping

  • 8 caise
  • 2 linguri zahar brun

tarta cu caise poza 3

PLAN DE LUCRU tarta cu caise

  1. Intr-un bol, amestecam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, oul si faina. Framantam pana obtinem o coca pe care o invelim in folietarta cu caise poza 2
  2. Lasam coca la frigider pentru 30 minute, apoi o intindem intr-un vas termorezistent (30×20 cm), uns cu unt. Intepam cu furculita aluatul pentru a nu se umflatarta cu caise poza 4
  3. Peste aluat adaugam caisele taiate jumatate tarta cu caise poza 5apoi acoperim marginile cu aluat si presaram zaharul tarta cu caise poza 6
  4. Lasam tarta cu caise la cuptorul incins la 180 grade aproximativ 40 -50 minute, pana cand se rumeneste frumos deasupratarta cu caise poza 7
  5. Pofta buna!tarta cu caise poza 8

Caisele sunt bogate în vitamina A, excelentă pentru pielea noastră! Această vitamină ne pregăteşte pielea pentru soare şi o protejează de agresiunile zilnice în mod natural, a scris csid.ro.
Pentru cele care doresc să-şi facă o mască de frumuseţe pentru ten pe bază de caise iată o idee: 3 caise zdrobite, o lingură de smântână proaspătă sau iaurt natural şi puţin suc de lămâie. Ingredientele se amestecă într-un bol, iar mixtura obţinută se aplică pe faţa curăţată în prealabil şi se lasă să acţioneze 20 de minute. Această mască 100% naturală va împrospăta tenul, îl va hidrata şi catifela.


2 Comments
olivia

iulie 17, 2015 @ 11:32

Reply

Apetisanta si probabil si racoritoare.

diamar bucatariagalbena

iulie 18, 2015 @ 14:19

Reply

Gustoasa si aromata.Iubesc aceste fructe

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.441 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010