SCOVERGI CU CASCAVAL

scovergi cu cascaval poza 6

Pe scurt: frământăm aluatul,
Ținem la loc călduros,
Băgăm în ulei încins
Și-ntr-un minut e pufos!

Poți să votezi rețeta,
Dacă-ți place și ție,
Căci intră în concursul
Dulce Românie!

Ce iti trebuie: (poza 1):
– 500 gr de faina
– ½ pliculet drojdie uscata
– 250 ml apa
– 2 linguri ulei
– un praf de sare
-200 gr cascaval razuit

Plan de lucru:
– Facem aluatul respectand pasii de AICI
– Coca obtinuta o impartim in mod egal in 8 parti, pe care le intindem precum niște mini-blaturi de pizza (poza 2).
– presaram cascaval pe o jumatate, apoi le impaturim si le lipim cu ajutorul unei furculite (poza 3).
– Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc (poza 4).
– Sunt bune si calde, si reci (poza 5).
– Pofta buna! (poza 6).

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 6 lei (depinde de locul de unde cumparati ingredientele si de inflatie)


13 Comments
DiaMar bucataria galbena

iunie 5, 2013 @ 19:10

Reply

Una este a mea.A trecut ceva timp de cand nu am facut!
Seara buna!

Dana

iunie 5, 2013 @ 19:24

Reply

Vaaai, ce bunee! N-am mai mancat de foarte muuult timp, mi-ai facut o pofta la ora asta 😀

Toncean Sidonia

iunie 6, 2013 @ 04:16

Reply

Waw….minunat arata ! Sigur sunt delicioase….pot sa ma servesc ?

Micul

iunie 6, 2013 @ 06:20

Reply

Pfoooaaiii ce pofta mi-ai facut. As putea balota oricate.
Sa ai o zi faina.

Dorina

iunie 6, 2013 @ 07:46

Reply

Pfff , ce pofta mi-ai facut , arata faorte fain.

Angi

iunie 6, 2013 @ 07:48

Reply

Oooo daaa, socrela mea face asa ceva, dar ea le spune Intorsuri 😛
O saptamana faina in continuare! 😉

Any

iunie 6, 2013 @ 14:48

Reply

Excelente, bravo! Si eu as manca la infinit!

Adina

iunie 6, 2013 @ 16:48

Reply

Maine fac si eu!

Simona

iunie 6, 2013 @ 20:02

Reply

Vaiiii… m-ai nimerit la fix!!! Am niste cascaval in frigider.. si tot nu-i gasesc utilitatea.. :))

Cristina

iunie 7, 2013 @ 06:21

Reply

Buna idee! Piticul meu va fi incantat!

mihaela

iunie 7, 2013 @ 16:20

Reply

super idee! 😉

Delia

noiembrie 3, 2013 @ 16:36

Reply

Nu mai merge linkul cu pasii pt aluat… si tare imi lasa gura apa la reteta asta :((

hapleablog

noiembrie 3, 2013 @ 16:58

Reply

Scuze o sa repar.Gasesti reteta de aluat aici :http://retete-haplea.ro/scovergi-de-post/

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020