Pe scurt: frământăm aluatul,
Ținem la loc călduros,
Băgăm în ulei încins
Și-ntr-un minut e pufos!
Poți să votezi rețeta,
Dacă-ți place și ție,
Căci intră în concursul
Dulce Românie!
Ce iti trebuie: (poza 1):
– 500 gr de faina
– ½ pliculet drojdie uscata
– 250 ml apa
– 2 linguri ulei
– un praf de sare
-200 gr cascaval razuit
Plan de lucru:
– Facem aluatul respectand pasii de AICI
– Coca obtinuta o impartim in mod egal in 8 parti, pe care le intindem precum niște mini-blaturi de pizza (poza 2).
– presaram cascaval pe o jumatate, apoi le impaturim si le lipim cu ajutorul unei furculite (poza 3).
– Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc (poza 4).
– Sunt bune si calde, si reci (poza 5).
– Pofta buna! (poza 6).
Timp de preparare: 60 minute
Pret: 6 lei (depinde de locul de unde cumparati ingredientele si de inflatie)
DiaMar bucataria galbena
iunie 5, 2013 @ 19:10
Una este a mea.A trecut ceva timp de cand nu am facut!
Seara buna!
Dana
iunie 5, 2013 @ 19:24
Vaaai, ce bunee! N-am mai mancat de foarte muuult timp, mi-ai facut o pofta la ora asta 😀
Toncean Sidonia
iunie 6, 2013 @ 04:16
Waw….minunat arata ! Sigur sunt delicioase….pot sa ma servesc ?
Micul
iunie 6, 2013 @ 06:20
Pfoooaaiii ce pofta mi-ai facut. As putea balota oricate.
Sa ai o zi faina.
Dorina
iunie 6, 2013 @ 07:46
Pfff , ce pofta mi-ai facut , arata faorte fain.
Angi
iunie 6, 2013 @ 07:48
Oooo daaa, socrela mea face asa ceva, dar ea le spune Intorsuri 😛
O saptamana faina in continuare! 😉
Any
iunie 6, 2013 @ 14:48
Excelente, bravo! Si eu as manca la infinit!
Adina
iunie 6, 2013 @ 16:48
Maine fac si eu!
Simona
iunie 6, 2013 @ 20:02
Vaiiii… m-ai nimerit la fix!!! Am niste cascaval in frigider.. si tot nu-i gasesc utilitatea.. :))
Cristina
iunie 7, 2013 @ 06:21
Buna idee! Piticul meu va fi incantat!
mihaela
iunie 7, 2013 @ 16:20
super idee! 😉
Delia
noiembrie 3, 2013 @ 16:36
Nu mai merge linkul cu pasii pt aluat… si tare imi lasa gura apa la reteta asta :((
hapleablog
noiembrie 3, 2013 @ 16:58
Scuze o sa repar.Gasesti reteta de aluat aici :http://retete-haplea.ro/scovergi-de-post/