SARATELE CU BRANZA SI CASCAVAL

saratele cu branza si cascaval 7

Haplea a gatit ceva de rontzait.

Ce iti trebuie (poza 1)
Pt aluat:
– 200 gr. faina
– 200 gr unt
– 250 gr branza
– 1 ou
– 100gr cascaval

Plan de lucru:
– branza faramitata se omogenizeaza cu oul si untul (poza 2), apoi se adauga faina. Obtinem un aluat precum cea din poza 3, pe care il lasam la frigider aproximativ 40 minute.
– intindem apoi coca intr-o foaie de aproxmativ 5mm (poza 4), apoi presaram cascavalul razuit (poza 5). Taiem fasii, punem in tava de cuptor tapetata cu foaia de copt (poza 6). Lasam la cuptorul incis  in prealabil pana se rumenesc, aproximativ 20 minute.
– rontzaiala placuta! (poza 7)

Timp de preparare: 40 minute (fara timpul cat sta la frigider)
Pret: 8 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


5 Comments
State Maria Elena

noiembrie 10, 2012 @ 12:41

Reply

Pare o reteta delicioasa. Sper ca mie si mamei o sa ne iasa bine

hapleablog

noiembrie 10, 2012 @ 16:25

Reply

Asteptam vesti 🙂 O seara buna

Nico

noiembrie 24, 2015 @ 13:34

Reply

Acum am intins foaia mi sa parut cam lipicioasa si am mai pus putina faina ,faina nu este de cumparat probabil difera cea din comert !

hapleablog

noiembrie 24, 2015 @ 13:38

Reply

Intr-adevar, e importanta si faina. Nu e nicio nenorocire daca aluatul iese mai lipicios. Ar trebui sa iasa gustoase 🙂

Nico

noiembrie 24, 2015 @ 13:53

Reply

Multumesc frumos de raspuns ,dupa 40 de min le voi face !

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.539 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020