Haplea a gatit ceva de rontzait.
Ce iti trebuie (poza 1)
Pt aluat:
– 200 gr. faina
– 200 gr unt
– 250 gr branza
– 1 ou
– 100gr cascaval
Plan de lucru:
– branza faramitata se omogenizeaza cu oul si untul (poza 2), apoi se adauga faina. Obtinem un aluat precum cea din poza 3, pe care il lasam la frigider aproximativ 40 minute.
– intindem apoi coca intr-o foaie de aproxmativ 5mm (poza 4), apoi presaram cascavalul razuit (poza 5). Taiem fasii, punem in tava de cuptor tapetata cu foaia de copt (poza 6). Lasam la cuptorul incis in prealabil pana se rumenesc, aproximativ 20 minute.
– rontzaiala placuta! (poza 7)
Timp de preparare: 40 minute (fara timpul cat sta la frigider)
Pret: 8 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
State Maria Elena
noiembrie 10, 2012 @ 12:41
Pare o reteta delicioasa. Sper ca mie si mamei o sa ne iasa bine
hapleablog
noiembrie 10, 2012 @ 16:25
Asteptam vesti 🙂 O seara buna
Nico
noiembrie 24, 2015 @ 13:34
Acum am intins foaia mi sa parut cam lipicioasa si am mai pus putina faina ,faina nu este de cumparat probabil difera cea din comert !
hapleablog
noiembrie 24, 2015 @ 13:38
Intr-adevar, e importanta si faina. Nu e nicio nenorocire daca aluatul iese mai lipicios. Ar trebui sa iasa gustoase 🙂
Nico
noiembrie 24, 2015 @ 13:53
Multumesc frumos de raspuns ,dupa 40 de min le voi face !