RULADA DE BISCUITI CU BANANA

E amuzant ce ușor poți
Să-i ai pe-ai casei fericiți
Or să te iubească toți
Fă-le ruladă de biscuiți.

INGREDIENTE

  • 450 gr de biscuiți
  • 350 ml de lapte
  • 200 gr merisoare
  • 150 gr de unt
  • 2 banane
  • 50 gr ciocolata dark ( 55% cacao)
  • 4 linguri de cacao
  • 100 gr rahat
  • fulgi de nuca de cocos

rulada de biscuiti cu banana poza 1PLAN DE LUCRU

 

  1. punem pe foc laptele cu untul si cu ciocolata. Amestecam pana ce untul si ciocolata s-au topitrulada de biscuiti cu banana poza 2
  2. faramitam biscuitii si daca este necesar putem taia pe jumatate merisoarele.rulada de biscuiti cu banana poza 3
  3. turnam amestecul lichid peste biscuitii faramitati si omogenizam impreuna cu rahatul si cu merisoarele. Intindem pe staniolul pe care am presarat nuca de cocosrulada de biscuiti cu banana poza 4
  4. peste “blatul” de biscuiti plasam o banana rulada de biscuiti cu banana poza 5
  5. rulam cu ajutorul staniolului. Il inchidem la capeterulada de biscuiti cu banana poza 6
  6. lăsăm la frigider măcar 4 ore.
  7. pofta buna! Un desert perfect alaturi de o ceasca de ceairulada de biscuiti cu banana poza 7 rulada de biscuiti cu banana poza 8

 


10 Comments
DiaMar bucataria galbena

februarie 1, 2014 @ 19:41

Reply

Stiu cum este!

mihaela

februarie 1, 2014 @ 19:47

Reply

si mai bun cu banana 😉

Alexandrina

februarie 2, 2014 @ 09:09

Reply

E delicioasa!!

Cristina

februarie 2, 2014 @ 13:41

Reply

Arata ff bine!

Dana Cristea

februarie 3, 2014 @ 14:09

Reply

Super buna!!!
Te invit cu mare drag la concursul organizat pe blogul meu http://pusikmea.blogspot.ro/2014/02/concurs-forme-torturi.html.

Any

februarie 3, 2014 @ 16:08

Reply

Foarte aratoase feliile!

Adina

februarie 3, 2014 @ 18:42

Reply

Tocmai am terminat salamul de biscuiti cu muuulta ciocolata.:)
Imi place mult ideea ta cu banana !
Bun maxim !

TeoBucatar

februarie 3, 2014 @ 20:49

Reply

Deliciu garantat combinatia!

Tanase

februarie 25, 2014 @ 14:54

Reply

o rulada/salam delicios si sanatos, foarte bine facut si o combiantie inedita si interesanta, care sigur iti lasa un gust si o aroma unica si savuroasa dupa ce gusti acest desert minunat 😀

hapleablog

februarie 26, 2014 @ 20:19

Reply

Multumesc pt aprecieri! O seara minunata iti doresc!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020