Fructele de goji, din cărți dăm citire,
Încetinesc procesul de îmbătrânire.
Reduc colesterolul, protejează ficatul,
Deci iată un desert cum nu e altul…
INGREDIENTE
- 200 gr faina
- 150 gr zahar
- 2 oua
- un plic de praf de copt
- 100 gr unt topit
- 200 gr iaurt
- 100 grame agrise, coacaze, goji
- intr-un bol amestecam ouale cu zaharul si iaurtul Apoi adaugam si untul topit. Presaram faina amestecata cu praful de copt si incorporam cu o paleta de silicon
- Presaram si fructele uscate
- Turnam compozitia in mod egal in cele 10 forme de briose (tapetate cu hartie speciala pentru muffins)
- Lasam la cuptorul incins la 180 grade 20-25 minute, pana cand briosele se rumenesc si trec testul scobitorii
- pofta buna!
mihaela
martie 12, 2014 @ 22:28
servesc cu incredere 😉
Liana@Transylvanian Kitchen
martie 13, 2014 @ 09:18
Am şi eu nişte fructe goji cu care nu ştiam ce să fac… acum ştiu!
TeoBucatar
martie 14, 2014 @ 11:14
Deliciu cu fructe!
Paula Gafitescu
martie 14, 2014 @ 12:59
Briosele mereu sunt un desert delicios si usor de preparat!
Dorina
martie 15, 2014 @ 20:11
Foarte , foarte bune
coco
martie 29, 2014 @ 09:44
imi plac agrisele, am folosit aseara la o friptura 🙂
hapleablog
martie 29, 2014 @ 23:38
Da, sunt acrisoare. Cred ca a iesit super friptura!
ali
septembrie 28, 2014 @ 19:14
am facut o pasiune pt aceste briose ;), dar am o intrebare : untul topit trebuie sa fie rece cand il adaugam? multumesc pt raspuns!
hapleablog
septembrie 30, 2014 @ 18:13
Nu neaparat, poate fi pus dupa ce l-am topit.