muffins cu branza cheddar

MUFFINS CU BRANZA CHEDDAR

Muffins cu brânză cheddar.
Îmi plac brioșele sărate.
Am refăcut rețeta iar și iar
Sunt pufoase, savuroase, delicate.

INGREDIENTE

  • 150 gr branza cheddar
  • 140 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 lingurita mustar
  • 1 plic praf de copt
  • un fir ceapa verde
  • sare, pipermuffins cu branza cheddar poza 1

PLAN DE LUCRU muffins cu branza cheddar

  1. batem oul apoi adaugam laptele si omogenizam. muffins cu branza cheddar poza 2
  2. Separat, amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt, apoi adaugam cheddar-ul razuit, ceapa verde.
    Turnam amestecul de ou cu lapte peste amestecul de ingrediente uscate si omogenizam cu ajutorul unui tel.
    Adaugam mustarul si omogenizam. muffins cu branza cheddar poza 3
  3. Turnam compozitia obtinuta in 12 forme de muffins.muffins cu branza cheddar poza 4
  4. lasam la cuptorul incins la 200 grade aproximativ 15 minute, pana se rumenesc pe deasupra. muffins cu branza cheddar poza 5
  5. Putem servi muffins cu branza cheddar calde sau reci. Pofta buna! muffins cu branza cheddar

Probabil cea mai consumată brânză englezească din lume, brânza Cheddar este produsă din lapte de vacă şi are o intensitate a aromei ce variază de la mediu la intens, în funcţie de gradul de maturare sau de provenienţă. Culoarea diferă şi ea, de la alb natural până la portocaliu.
E o brânză ce se potriveşte într-o mulţime de preparate, de la platouri cu brânzeturi, până la plăcinte, putând fi consumată ca atare, dar revelându-şi aroma bogată mai ales atunci când e gătită şi topită. E un ingredient perfect pentru a da un plus de savoare cartofilor gratinaţi, macaroanelor cu brânză, burgerilor, supelor cremă de legume, sosurilor, sendvişurilor sau adăugată în omlete şi pizza, am putut citi pe bucatarialidl.ro.


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020