MOZZARELLA STICKS PANE CU PARMEZAN

Merg de minune pe un platou cu aperitive. Este bine sa nu folositi mozzarella pentru pizza, pentru ca se topeste foarte repede.

Ce iti trebuie pt 4  portii (poza 1):
– 400 gr mozzarella
– 2 oua
– faina, pesmet
– parmezan
– ulei pt prajit

Plan de lucru:
-Taiem mozzarella in fasii mai groase .(poza 2)
-Amestecam parmezanul cu pesmetul; asezam in 3 boluri diferite faina, ouale batute, pesmetul amestecat cu parmezanul si trecem fiecare bucata de mozzarella prin faina, ou, apoi amestecul de pesmet (poza 3).
-Rumenim fiecare bucata de mozzarella pe ambele parti (poza 4). Apoi le scoatem pe un servetel ca sa absoarba din grasime .
– pofta buna! (poza 5)

Timp de preparare: 20 minute


4 Comments
DiaMar bucataria galbena

octombrie 6, 2012 @ 19:32

Reply

Da,este ceva bun.

Mare Maria

octombrie 7, 2012 @ 12:54

Reply

Tare bun!!

Irina

octombrie 7, 2012 @ 18:58

Reply

Tare as mai manca si eu un stick de mozarella. Retin ideea!

Oana

octombrie 9, 2012 @ 12:17

Reply

Arata chiar bine, mi se pare excelent pentru a servi si altor persoane.
Mersi frumos pentru reteta.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020