Merg de minune pe un platou cu aperitive. Este bine sa nu folositi mozzarella pentru pizza, pentru ca se topeste foarte repede.
Ce iti trebuie pt 4 portii (poza 1):
– 400 gr mozzarella
– 2 oua
– faina, pesmet
– parmezan
– ulei pt prajit
Plan de lucru:
-Taiem mozzarella in fasii mai groase .(poza 2)
-Amestecam parmezanul cu pesmetul; asezam in 3 boluri diferite faina, ouale batute, pesmetul amestecat cu parmezanul si trecem fiecare bucata de mozzarella prin faina, ou, apoi amestecul de pesmet (poza 3).
-Rumenim fiecare bucata de mozzarella pe ambele parti (poza 4). Apoi le scoatem pe un servetel ca sa absoarba din grasime .
– pofta buna! (poza 5)
Timp de preparare: 20 minute
DiaMar bucataria galbena
octombrie 6, 2012 @ 19:32
Da,este ceva bun.
Mare Maria
octombrie 7, 2012 @ 12:54
Tare bun!!
Irina
octombrie 7, 2012 @ 18:58
Tare as mai manca si eu un stick de mozarella. Retin ideea!
Oana
octombrie 9, 2012 @ 12:17
Arata chiar bine, mi se pare excelent pentru a servi si altor persoane.
Mersi frumos pentru reteta.