MAZĂRE CU PUI

mazare 7

Dacă nu știți ce să gătiți într-o zi, încercați mazărea. Iată rețeta:

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii
– poza1:
– 500 gr de mazăre
– 4 pulpe dezosate
– 2 morcovi
– 2 cepe
– bulion, sare, ulei

Plan de lucru:
– punem cepele tocate mărunt la călit (poza 2). După ce își schimbă culoarea, adăugăm pulpele de pui (poza 3). Sărăm. Le lăsăm aproximativ 10 minute (poza 4), iar apoi adăugăm mazărea și morcovul (poza 5) și turnăm apă cât să acopere pâna la jumătate mazărea.
– când mazărea e aproape fiartă, punem 3-4  linguri de bulion (poza 6)
– mai lăsăm pe foc 5-10 minute până cand e fiartă mazarea. Poftă bună! (poza 7)

Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


4 Comments
Retete Prajituri

septembrie 21, 2010 @ 17:30

Reply

Super informativa postarea.

Retete Prajituri

septembrie 22, 2010 @ 14:17

Reply

Hmm, ce interesant.

Retete Prajituri

septembrie 22, 2010 @ 14:17

Reply

Mi-a placut, foarte informativ.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020