MACAROANE CU NUCA SI ZAHAR

macaroane cu nuca poza6

Amintiri din copilărie…
Între deserturi felurite
Pe macaroanele cu nucă
Le aveam la favorite.

Ce iti trebuie pentru 6 portii – poza1:
– 500 gr de macaroane
– 200 gr nuca macinata
– 150 gr zahar
– coaja rasa de la o lamaie
– 50 gr unt

Plan de lucru:
– este foarte simplu. Fierbeti macaroanele si scurgeti-le (poza 2), dar nu le treceti prin jet de apa rece.
– Dupa ce le scurgeti bine adaugati untul si amestecati usor pana se topeste (poza 3).
– Adaugam nuca macinata, zaharul si coaja de lamaie. (poza 4).
– Le incorporam (poza 5).
Pofta buna! (poza 6)

Timp de preparare: 20 minute
Pret: 3 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


10 Comments
Rocsy Ciobanu

mai 19, 2013 @ 18:36

Reply

Si eu mai fac, mai ales in zilele de post. Pun putina margarina in loc de unt si ne-am asigurat desertul cand nu am chef de ceva sofisticat!

Simona

mai 19, 2013 @ 21:03

Reply

N-am mai mancat de cand eram copil… Ce bune erau..

Toncean Sidonia

mai 20, 2013 @ 04:43

Reply

Astea chiar ca imi aduc aminte de copilarie si de acele macaroane care azi nu le mai gasesti.
Bune de tot !

Poliana

mai 20, 2013 @ 06:23

Reply

Delicioase, le mancam cu tare multa pofta in copilarie! :)

Micul

mai 20, 2013 @ 06:23

Reply

Immm ce pofta mi-ai facut. Si cum mi-ai adus aminte de anii de facultate cand mami imi punea nuca amestecata cu zahar, iar eu doar fierbeam pastele.
Sa ai o zi faina.

Laura @ Transylvanian Kitchen

mai 22, 2013 @ 18:11

Reply

Aceste macaroane i-ar placea sigur ungurului meu. Le voi incerca cu singuranta :)

Timea

mai 31, 2013 @ 17:17

Reply

Imi plac mult cu scortisoara :)

Laura

aprilie 24, 2015 @ 08:58

Reply

Si mai savuroase sunt cu o mana buna de pesmet rumenit in putin unt (sau ulei daca sunt de post) pana devine ca frunzele ruginii de toamna !

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 686 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010