CIORBĂ DE SFECLĂ ROȘIE


ciorba de sfecla rosie 7

Pentru că încă suntem în post, vă recomandăm o ciorbă fără carne sau alte dulcegării gen ouă, smântână ș.a.m.d.

Ce îţi trebuie pentru 5 porţii mari (poza 1)
- o sfeclă mare
- doi cartofi
- doi ardei grași
- două țeline
-doi păstârnaci
- suc de corcodele (pentru acrit)
- cub Maggi de găină
- sare, piper, delikat

Plan de lucru:
- pregătim ingredientele (poza 2)
- punem la fiert păstârnacul, ardeiul gras (poza 3), sfecla (poza 4), țelina răzuită și cartofii (poza 5). Condimentăm.
- după aproximativ 30 de minute acrim cu jumătate de pahar de suc de corcodele (poza 6)
- după ce toate legumele au fiert … poftă bună! (poza 7)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 2 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

 

3 Comments

  1. Pingback: CIORBĂ DE SFECLĂ ROȘIE - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. imi place mult ciobica asta, numai ca eu ii pun smantana, nu rezist :D

  3. foarte gustoasa si sanatoasa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>