CIORBĂ DE SFECLĂ ROȘIE

ciorba de sfecla rosie 7

Pentru că încă suntem în post, vă recomandăm o ciorbă fără carne sau alte dulcegării gen ouă, smântână ș.a.m.d.

Ce îţi trebuie pentru 5 porţii mari (poza 1)
– o sfeclă mare
– doi cartofi
– doi ardei grași
– două țeline
-doi păstârnaci
– suc de corcodele (pentru acrit)
– cub Maggi de găină
– sare, piper, delikat

Plan de lucru:
– pregătim ingredientele (poza 2)
– punem la fiert păstârnacul, ardeiul gras (poza 3), sfecla (poza 4), țelina răzuită și cartofii (poza 5). Condimentăm.
– după aproximativ 30 de minute acrim cu jumătate de pahar de suc de corcodele (poza 6)
– după ce toate legumele au fiert … poftă bună! (poza 7)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 2 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


3 Comments
diamond

decembrie 16, 2010 @ 21:24

Reply

imi place mult ciobica asta, numai ca eu ii pun smantana, nu rezist 😀

Cristina Nicoara

decembrie 10, 2012 @ 16:59

Reply

foarte gustoasa si sanatoasa

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 519 abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010