BOMBOANE RAFAELLO

bomboane rafaello 8

De savurat în orice moment al zilei.

Ce îţi trebuie (poza1):
– un pachet de unt
– 250 de grame de lapte praf
– o pungă de nucă de cocos
– esenţă de rom
– o cană zahăr pudră
– alune de pădure

Plan de lucru:
– turăm într-o cratiţă nuca de cocos şi adăugăm untul (poza 2). Omogenizăm cu o furculiţă, adăugăm laptele praf, esenţa de rom şi zahărul pudră (poza 3), până obţinem pasta din poza 4
– modelăm amestecul în biluţe (poza 5)
– introducem câte o alună de pădure în fiecare biluţă (poza 6), iar apoi “tăvălim” prin cocos (poza 7)
– poftă bună! (poza 8 )

Timp de preparare: 20 minute


5 Comments
pansy

iunie 24, 2010 @ 18:39

Reply

de acord cu schimbul de link-uri.eu te-am trecut deja la mine

hapleablog

iunie 24, 2010 @ 19:34

Reply

Ms. Te-am trecut si eu in blogroll

simona

decembrie 20, 2010 @ 16:08

Reply

as manca ceva dulce,si am intrat aiki sa vad ce gasesc,si cum stau prost cu timpu,aceste bomboane sunt geniale

se fac rapid si cred ca sunt delicate ,am sa le incerc si revin cu detalii.

simona

decembrie 21, 2010 @ 08:46

Reply

au iesit super bune,doar ca mi-ai iesit cam dulci,poate am pus prea mult zahar pudra,dar sunt geniale oricum.succes in continuare.

hapleablog

decembrie 21, 2010 @ 17:31

Reply

Simona imi pare bine ca au fost pe placul tau.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.441 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010