Haplea va propune o mancare de sezon, care va face mai puternici.
Ce iti trebuie pentru 4 portii – poza1:
– 1 piept de pui dezosat
– 500 gr de spanac
– 2 cepe (plus o ceapa verde)
– 150gr pasta de rosii
– sare, piper
– 4 catei de usturoi
Plan de lucru:
– curatam si tocam marunt ceapa. Taiem in cubulete puiul (poza 2). Calim ceapa, apoi adaugam puiul si usturoiul (poza3), dupa ce se rumeneste si puiul (poza 4), adaugam spanacul (poza 5). Lasam pe foc pana se fac puiul si spanacul (aproximativ 25min), apoi adaugam sare, piper dupa gust si pasta de rosii (poza 6). Mai lasam pe foc inca 5 minute (poza 7).
Pentru ca spanacul se serveste cu ou , am pus la prajit si oua (poza 8 )
– pofta buna! (poza9)
Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 3.5 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Dulcegarii culinare
mai 9, 2011 @ 07:23
Delicios ! O mancare usoara si plina de vitamine ! O saptamana frumoasa
Zazuza
mai 9, 2011 @ 17:34
ei da! uite asa ceva nu am cum sa refuz! delicios!
Sara & Miki
mai 9, 2011 @ 18:37
Ce bunatate, e o mancare care-mi place. Puiul, spanacul… si nici nu ingrasa ca porcul. O seara frumoasa.
andreea
septembrie 3, 2011 @ 15:58
deci nu am inteles ce ai facut cu usturoiul pana la urma dar ma rog…cred ca acolo amestecat cumva……am sa incerc si eu mersi de reteta
hapleablog
septembrie 4, 2011 @ 05:45
Merci Andreea pentru remarca.Usturoiul a fost aduagat o data cu ceapa.
cristian
noiembrie 18, 2011 @ 15:00
singura care a obs ca a uitat de usturoi;))
bv, ca l am si nush ce sa fac cu el :-??
Mandu Anca
februarie 8, 2013 @ 11:34
acum o fac si eu, super buna , merci haplea……….
hapleablog
februarie 9, 2013 @ 06:02
Te mai astept sa ne vizitezi.Weekend placut!