SPANAC CU PUI

spanac cu pui 9

Haplea va propune o mancare de sezon, care va face mai puternici.

Ce iti trebuie pentru 4 portii – poza1:
– 1 piept de pui dezosat
– 500 gr de spanac
– 2 cepe (plus o ceapa verde)
– 150gr pasta de rosii
– sare, piper
– 4 catei de usturoi

Plan de lucru:
– curatam si tocam marunt ceapa. Taiem in cubulete puiul (poza 2). Calim ceapa, apoi adaugam puiul si usturoiul  (poza3), dupa ce se rumeneste si  puiul (poza 4), adaugam spanacul (poza 5). Lasam pe foc pana se fac puiul si spanacul (aproximativ 25min), apoi adaugam sare, piper dupa gust si pasta de rosii (poza 6). Mai lasam pe foc inca 5 minute (poza 7).
Pentru ca spanacul se serveste cu ou , am pus la prajit si oua (poza 8 )
– pofta buna! (poza9)

Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 3.5 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


10 Comments
Dulcegarii culinare

mai 9, 2011 @ 07:23

Reply

Delicios ! O mancare usoara si plina de vitamine ! O saptamana frumoasa

Zazuza

mai 9, 2011 @ 17:34

Reply

ei da! uite asa ceva nu am cum sa refuz! delicios!

Sara & Miki

mai 9, 2011 @ 18:37

Reply

Ce bunatate, e o mancare care-mi place. Puiul, spanacul… si nici nu ingrasa ca porcul. O seara frumoasa.

andreea

septembrie 3, 2011 @ 15:58

Reply

deci nu am inteles ce ai facut cu usturoiul pana la urma dar ma rog…cred ca acolo amestecat cumva……am sa incerc si eu mersi de reteta

hapleablog

septembrie 4, 2011 @ 05:45

Reply

Merci Andreea pentru remarca.Usturoiul a fost aduagat o data cu ceapa.

cristian

noiembrie 18, 2011 @ 15:00

Reply

singura care a obs ca a uitat de usturoi;))
bv, ca l am si nush ce sa fac cu el :-??

Mandu Anca

februarie 8, 2013 @ 11:34

Reply

acum o fac si eu, super buna , merci haplea……….

hapleablog

februarie 9, 2013 @ 06:02

Reply

Te mai astept sa ne vizitezi.Weekend placut!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.539 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020