RAVIOLI CU CIUPERCI

poza 8

Pastele fac casă bună cu ciupercile. Şi încă ce bună…

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
– 250 gr de ravioli al funghi
– 300 gr de ciuperci
– 200 gr parmezan
– 200 gr smântână
– sare, piper, chilli

Plan de lucru:
– se pun ciupercile tăiate mărunt la călit (poza 2). După ce îşi lasă zeamă, se condimentează (poza 3). Se mai lasă 10 minute pe foc (poza 4), iar apoi se scurg
– punem ciupercile scurse pe foc şi adăugăm smântâna (poza 5). Mai lăsăm câteva minute (poza 6)
– între timp, fierbem ravioli (poza 7)
– poftă bună! (poza 8 )

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 6 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020