PRAJITURA CU MORCOVI SI GHIMBIR

Bugs Bunny s-a-ntâlnit în China
Cu bucătarul Huan Tsu Mir
Care i-a preparat o prăjitură
Pe gustul lui: cu morcov şi ghimbir.

INGREDIENTE

  • 4 morcovi rasi
  • o bucatica (cat nuca) de ghimbir
  • 4 oua
  • 100 gr nuci tocate marunt
  • 300 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 150 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • o lingurita scortisoara
  • un praf de sare

prajitura cu morcovi si ghimbir poza1PLAN DE LUCRU

  1. Amestecam intr-un bol faina cu praful de copt, nucile si scortisoara prajitura cu morcovi si ghimbir poza2
  2. In alt bol mixam cele 4 oua intregi impreuna cu zaharul si uleiul turnate alternativprajitura cu morcovi si ghimbir poza3 Adaugam treptat amestecul de faina prajitura cu morcovi si ghimbir poza4 si mixam pana se omogenizeazaprajitura cu morcovi si ghimbir poza5 Adaugam si morcovul si ghimbirul razuite prajitura cu morcovi si ghimbir poza6
  3. Adaugam si nuca si omogenizam cu o spatula de silicon prajitura cu morcovi si ghimbir poza7
  4. Amestecul obtinut il asezam intr-o forma rotunda (diametru 30cm), unsa cu unt prajitura cu morcovi si ghimbir poza8
  5. Lasam la cuptorul incins (180 grade), pana trece testul scobitorii (aproximativ 30 minute) prajitura cu morcovi si ghimbir poza9
  6. Putem servi cu miere pe deasupra prajitura cu morcovi si ghimbir poza10
  7. pofta buna!

 


7 Comments
Cristina

octombrie 23, 2013 @ 21:26

Reply

Morcovul si ghimbirul merg bine in prajituri! So, i like it!

mihaela

octombrie 24, 2013 @ 08:34

Reply

Trebuie sa incerc si eu o prajitura cu morcov, iar a ta in combinatie cu ghimbir imi face cu ochiul :))

Alina Vicu

octombrie 24, 2013 @ 09:00

Reply

Tentanta! Cat de curand o voi incerca. 🙂

pansy

octombrie 24, 2013 @ 10:46

Reply

Bune prajiturile cu morcov !

Valentina Mihaescu

octombrie 24, 2013 @ 23:58

Reply

Imi place ca este si cu nuca . Dupa ghimbir nu prea ma omor. E bine ca are putin. Nu am mai facut prajitura cu morcovi asa ca trebuie neaparat sa o incerc.

Any

noiembrie 2, 2013 @ 16:47

Reply

Super bune prajiturile cu morcov, iar a ta cu adaos de ghimbir cred ca e fenomenala!

RODICA-STEFANIA

februarie 1, 2014 @ 19:28

Reply

CHIAR , ACUMA AM EFECTUAT ACEASTA PRAJITURA , CARE O FAC FF DES.
AICI IN RE, ITALIA

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020