Bugs Bunny s-a-ntâlnit în China
Cu bucătarul Huan Tsu Mir
Care i-a preparat o prăjitură
Pe gustul lui: cu morcov şi ghimbir.
INGREDIENTE
- 4 morcovi rasi
- o bucatica (cat nuca) de ghimbir
- 4 oua
- 100 gr nuci tocate marunt
- 300 gr faina
- 200 gr zahar
- 150 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- o lingurita scortisoara
- un praf de sare
- Amestecam intr-un bol faina cu praful de copt, nucile si scortisoara
- In alt bol mixam cele 4 oua intregi impreuna cu zaharul si uleiul turnate alternativ
Adaugam treptat amestecul de faina
si mixam pana se omogenizeaza
Adaugam si morcovul si ghimbirul razuite
- Adaugam si nuca si omogenizam cu o spatula de silicon
- Amestecul obtinut il asezam intr-o forma rotunda (diametru 30cm), unsa cu unt
- Lasam la cuptorul incins (180 grade), pana trece testul scobitorii (aproximativ 30 minute)
- Putem servi cu miere pe deasupra
- pofta buna!
Cristina
octombrie 23, 2013 @ 21:26
Morcovul si ghimbirul merg bine in prajituri! So, i like it!
mihaela
octombrie 24, 2013 @ 08:34
Trebuie sa incerc si eu o prajitura cu morcov, iar a ta in combinatie cu ghimbir imi face cu ochiul :))
Alina Vicu
octombrie 24, 2013 @ 09:00
Tentanta! Cat de curand o voi incerca. 🙂
pansy
octombrie 24, 2013 @ 10:46
Bune prajiturile cu morcov !
Valentina Mihaescu
octombrie 24, 2013 @ 23:58
Imi place ca este si cu nuca . Dupa ghimbir nu prea ma omor. E bine ca are putin. Nu am mai facut prajitura cu morcovi asa ca trebuie neaparat sa o incerc.
Any
noiembrie 2, 2013 @ 16:47
Super bune prajiturile cu morcov, iar a ta cu adaos de ghimbir cred ca e fenomenala!
RODICA-STEFANIA
februarie 1, 2014 @ 19:28
CHIAR , ACUMA AM EFECTUAT ACEASTA PRAJITURA , CARE O FAC FF DES.
AICI IN RE, ITALIA