Este recomandat să mâncăm măcar o dată pe săptămână peşte. Iată o reţetă uşor de făcut şi destul de rapidă.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii – poza1:
– 500 gr de file de cod
– o pungă de legume congelate (am folosit Italian Style)
– 2 lămâi
– folie de aluminiu
– condimente pentru peşte, chilli, sare, piper
Plan de lucru:
– se taie o lămâie în felii subţiri (poza 2)
– se pun bucăţile de cod în folia de aluminiu (poza 3), se condimentează, se stoarce peste ele cea de-a doua lămâie şi se ornează cu feliile de lămâie (poza 4)
– se închid foliile de aluminiu (poza 5) şi punem peştele la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 30 de minute.
– între timp preparăm legumele congelate (poza 6) într-o tigaie cu ulei de măsline.
– poftă bună! (poza 7)
Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 11,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Retete Prajituri
septembrie 21, 2010 @ 17:30
Hmm, ce interesant.
hapleablog
septembrie 21, 2010 @ 18:42
Iti recomand cu caldura reteta.Este delicioasa.