PANSOTTI CU PESTO SI SOS GORGONZOLA

Pansotti cu pesto și sos de gorgonzola
Vin din Italia, ca și puiul pizzaiola.

INGREDIENTE

  • 200 gr pansotti cu pesto si ricotta (se pot face dupa o reteta de raviolli)
  • 100 ml smantana dulce (de gatit)
  • 200 gr crema de mascarpone cu gorgonzola
  • 50 gr parmezan (razuit sau taiat felii subtiri)
  • daca doriti deasupra piper, frunze de busuiocpansotti cu pesto si sos alb poza 1

PLAN DE LUCRU pansotti cu pesto

  1. Punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot, adaugam pansotti si lasam sa fiarba circa 10 minute. Scurgem pastele.
  2. Pentru sos, topim crema de gorgonzola si mascarpone in smantana. Adaugam si parmezanul.pansotti cu pesto si sos alb poza 2Lasam pe foc pana cand se topesc toate si formeaza un sos cremos. pansotti cu pesto si sos alb poza 3Amestecam pastele cu sosul alb.
  3. Pastele cu pesto si sos de gorgonzola se fac foarte repede. Pofta buna!pansotti cu pesto

 


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020