FIDEA CU LAPTE

fidea cu lapte 5

Desertul copilariei.

Ce iti trebuie pt 2-3 portii (poza 1):
– 500 ml lapte
– 100 gr fidea de casa
– 2 linguri zahar
-1 plic zahar vanilat

Plan de lucru:
– punem laptele pe foc, adaugam zaharul vanilat (poza 2). Adaugam si cele 2 linguri de zahar (poza 3).Cand laptele incepe sa fiarba, adaugam fideaua (poza 4). Mai lasam pe foc 5 minute.
– Pofta mare! (poza 5)

Timp de preparare: 20 minute


7 Comments
Daniela

ianuarie 19, 2012 @ 07:37

Reply

He, hei… ce mai mincam cind eram mica… acum ca vad si pozele, mi-ai facut pofta „nene Haplea”… O zi buna sa ai !

Dulcegarii culinare

ianuarie 19, 2012 @ 08:01

Reply

Nici nu mai stiu de cand n-am mancat fidea cu lapte! Chiar ca desertul copilariei;)

viviana

ianuarie 19, 2012 @ 08:13

Reply

Chiar miroase a opilarie1

viviana

ianuarie 19, 2012 @ 08:13

Reply

*copilarie!

Magda Adina

ianuarie 19, 2012 @ 09:38

Reply

Cred ca sunt ani buni de cand nu am papat asa ceva si chiar ne aminteste de copilarie !! 😉

Simona

ianuarie 19, 2012 @ 16:54

Reply

Vai de cand n-am mai mancat! Bunica imi facea cand eram mica, din lapte de vaca proaspat muls.. Ce amintiri frumoase si delicioase…

Anamaria

august 30, 2012 @ 07:24

Reply

eu inca o mai consum in fiecare dimieata doar cu miere de albine

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 519 abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010