ŞNIŢELE DE PUI CU CIUPERCI ÎN UNT

snitele de pui cu ciuperci 12

Doar un cuvânt avem să vă spunem despre această reţetă: “Yummy!” (a se citi “iamiiiii”)

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii (pozele 1 şi 2):
pentru şniţele
– un piept dezosat de pui
– făină, pesmet, 3 ouă
– sare, piper, delikat
Pentru ciuperci
– 300 ge de ciuperci
– 50 gr de unt
– 2 cepe
– delikat

Plan de lucru:
– se taie puiul în fâşii, care se bat pentru a se subţia şi frăgezii. Fâşiile se condimentează cu sare, piper şi delikat (poza 3)
– punem în 3 farfurii ouăle bătute, făina şi pesmetul (poza 4)
– tăvălim fâşiile de pui prin făină, ou şi pesmet (poza 5)
– prăjim şniţelele la foc potrivit, până se rumenesc (poza 6)
– tăiem ciupercile în felii subţiri şi tocăm ceapa (poza 7)
– topim untul în tigaie (poza 8 )
– punem ceapa la călit (poza 9). După ce aceasta îşi schimbă culoarea, adăugăm ciupercile (poza 10). Ţinem pe foc aproximativ 10 minute. (poza 11)
– poftă bună! (poza 12)

Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


2 Comments
alina

iulie 8, 2010 @ 14:02

Reply

Imi este o foame!!!!Mi-ai facut pofta.Ciupercile imi plac la nebunie.

hapleablog

iulie 8, 2010 @ 15:20

Reply

Ciupercile sunt dementiale 🙂

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020