RASOL DE VITA CU OS LA CUPTOR SI GARNITURA DE CIUPERCI

Vă rog, atenție sporită!
Urmează un delicios
În cuptor copt rasol de vită
Ce se desprinde de pe os.

INGREDIENTE

  • un rasol de vita cu os (am ales o carne de foarte buna calitate, de la Karpaten Premium Angus)
  • 500 gr ciuperci
  • Ulei de masline, sare, cimbru uscat, telina uscata
  • 200 ml smantana lichida
  • 100 gr gorgonzolarasol de vita cu os poza 1rasol de vita cu os poza 7

PLAN DE LUCRU rasol de vita cu os

  • Condimentam rasolul de vita cu sare, cimbru uscat si telina uscata
  • Asezam bucata de carne intr-o tigaie in care am incins ulei de masline, cu partea condimentata in susrasol de vita cu os poza 2
  • Lasam aproximativ 30 de secunde, apoi o intoarcem. Condimentam si cealalta parterasol de vita cu os poza 3
  • Lasam alte 30 de secunde si apoi transferam carnea intr-o tava. rasol de vita cu os poza 4Peste ea turnam uleiul in care am rumenit-o.Adaugam ulei de masline si apa.rasol de vita cu os poza 5
  • Acoperim bucata de carne cu o foaie de coptrasol de vita cu os poza 6
  • Lasam aproxmativ 2 ore si jumatate in cuptorul incins la 170 de grade
  • Cu o jumatate de ora inainte de final, adaugam in tava ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Presaram sare peste ciupercirasol de vita cu os poza 8
  • Facem si un sos de goronzola: incalzim smantana lichida intr-un ibric, apoi adaugam gorgonzola. Lasam sa fiarba 2-3 minute, amestecam bine.
  • Sosul de gorgonzola merge de minune cu ciupercile si cu carnea de vita.
  • Pofta buna la rasol de vita cu os la cuptor. Carnea de la Karpaten Premium Angus s-a topit in gura.rasol de vita cu os

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010