După salate de vară,
Iar s-arată pastele
Ce fac foamea să dispară.
O șterg cu buretele.
INGREDIENTE
- 1 piept de pui taiat cubulete
- 500 gr paste (bavette)
- 1 cutie rosii intregi decojite
- 1 ceapa tocata marunt
- 3 catei de usturoi
- 2 morcovi mici razuiti
- sare, piper, busuioc uscat, un varf lingurita pasta de ardei iute
- pt décor am folosi frunze de busuioc proaspat
- Calim ceapa impreuna cu usturoiul
Adaugam carnea, lasam la calit pana isi schimba culoarea
apoi adaugam rosiile tocate marunt, morcovul razuit si condimentele
- lasam pe foc circa 20 minute cat sa mai scada sosul
- Intre timp fierbem pastele in apa cu sare, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam sa se scurga intr-o sita.
- Putem amesteca pastele cu sosul, sau sa servim separat. Ornam cu frunze de busuioc.
- pofta buna!
Sidy
iulie 15, 2014 @ 06:57
Simplu de facut dar bune, bune de tot !
Astazi ma apuc sa fac paste…..
Dorina
iulie 15, 2014 @ 12:45
Foarte bune