Pentru ca intram in ultima saptamana a postului, Haplea va propune o specialitate mexicana bogata in vitamine.
Ce iti trebuie (poza 1)
– 2 avocado
– 1 buc. lime
– 1 legatura patrunjel
– 2 fire ceapa verde
– 7 rosii cherry
-50 ml ulei de masline
-sare, piper
Plan de lucru:
– se spala si apoi se taie avocado in jurul samburelui. Prin rotire, se desprind usor cele 2 jumatati (poza 2). Infigem lama unui cutit in samburele de avocado, rotim si desprindem (poza 3).
– portionam interiorul de avocado (poza 4) si scoatem pulpa cu ajutorul unei lingurite (poza 5)
– Tocam marunt rosiile, ceapa verde, patrunjelul si avocado (poza 6).
-Amestecam toate ingredientele (poza7), adaugam zeama de la o bucata lime (poza8 ), turnam uleiul si condimentam dupa gust
– Pofta buna! (pozele 9 si 10 )
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 12 lei/portie (poate varia în functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Alice
aprilie 18, 2011 @ 11:05
yummiii…dai o portie…hai la mine ca ti-am pastrat o briosa :))
hapleablog
aprilie 18, 2011 @ 11:26
:))
pansy
aprilie 18, 2011 @ 14:46
lasa guacamole,ca cred ca deja l-ai mancat,treci la mine pe blog sa ridici premii de Paste.Ai rabdare sa faci scroll down si sa le vezi !
hapleablog
aprilie 18, 2011 @ 15:41
Merci mult Pansy!
maya
mai 1, 2011 @ 18:35
Ador salsele astea crude!Arata tare bine.Nu am mai facut demult,deci trebuie sa fac si eu!
O seara placuta,
M.
hapleablog
mai 2, 2011 @ 16:57
Maya ,merci pentru aprecieri.Si tie o seara cat mai placuta, iti dorec.
Thewatcher
ianuarie 30, 2012 @ 12:22
foarte misto!felicitari!