FRIGĂRUI

frigarui 6

De obicei se fac în aer liber, dar sunt la fel de bune și preparate pe grătarul din bucătărie. Ideea este să ai cât mai multe culori pe țepușă.

Ce îţi trebuie pentru 8 porţii
– poza 1:
– un piept de pui dezosat
– 2 roșii
– 250 gr de ciuperci
– un ardei gras verde, un ardei gras roșu
– o ceapă mare
– condimente (sare, piper, delikat, boia)

Plan de lucru:
– tăiem și condimentăm carnea, ardeiul gras, roșiile și ceapa. Curățăm ciupercile (poza 2)
– le înșirăm pe țepușe (poza 3)
– le punem pe grătar (poza 4)
– poftă bună (pozele 5 și 6)

Timp de preparare: 40 minute
Preţ: 1,5 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


3 Comments
Retete Prajituri

septembrie 21, 2010 @ 17:30

Reply

Mi-a placut, foarte informativ.

Retete Prajituri

septembrie 22, 2010 @ 14:17

Reply

Hmm, ce interesant.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020