concurs2

CONCURS! Câștigă cu Vegeta și devino maestru al grătarului. Iată câștigătorii!

UPDATE. În urma tragerii la sorți automate efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarele concursului „Câștigă cu Vegeta și devino maestru al grătarului” sunt:

1. IONITA A. CARMEN – Premiul I
2. nicolae claudia – Premiul II
3. Nemeth Carmen – Premiul IIIcastigatori 1

Câștigătoarele sunt rugate să ne transmită pe retetehaplea2013@gmail.com adresa de livrare pentru premiu, iar noi o vom redirecționa către organizatori. Le mulțumim tuturor participanților!

Vegeta îți dezvăluie secretul meselor delicioase în aer liber: marinada! Dă un gust și mai bun cărnii de pe grătar cu Vegeta Grill Condimente Lichide și petrece timpul prețios alături de famile sau prieteni, bucurându-te de spațiul verde din jurul tău!

Povestea Podravka, compania croată producătoare a brandurilor Vegeta și EVA, a început în anul 1934, ca o afacere de familie, prin eforturile fraților Wolf care deschideau la acea vreme un atelier de procesare a fructelor. Astăzi este una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est. Fiecare produs Podravka este rezultatul unei bogate tradiții și a unei experiențe îndelungate în domeniul culinar.

Vegeta a prins viață 25 de ani mai târziu. Produsele Vegeta conferă prospețime mâncărurilor tradiționale, pe care le adaptează la cererile consumatorului modern. Anual, 150.000.000 morcovi, 36.000.000 bucăți de păstârnac, 36.666.666 cartofi și milioane de alte legume naturale sunt folosite de Vegeta pentru a crea baza a 7.660.700 000 de porții de mâncare, destinate consumatorilor din întreaga lume!

Fie că ești un adevărat maestru al grătarului sau pur și simplu vrei să iți surprinzi prietenii cu gusturi noi, îți oferim șansa de a avea un aliat de nădejde atunci când pregătești carnea pentru grătar.

Înscrie-te în concurs în perioada 20-30 mai și fii unul din cei 3 câștigători!
Nimic mai simplu: dă like și share pe Facebook la imaginea de concurs, tag-uiește 2 prieteni și răspunde printr-un comentariu la această postare la întrebarea ”Care este secretul tău atunci când pregătești grătarul?”

Marele premiu – un coș cu 15 produse: Vegeta Grill Condiment lichid Barbeque 75g, Vegeta Grill Condiment lichid Picant 75 g, Vegeta Grill Condiment lichid cu Bere 75g, Vegeta Condiment lichid Universal  75g, Vegeta Condiment lichid cu Usturoi 75g, Gust Vegeta Twist pentru Paste 20g, Vegeta Naturella 75g, Vegeta 250g, Vegeta Borș cu legume 75 g, Vegeta de Găina 250 g+50g gratis,  Vegeta Twist Naturella pentru Legume la Grătar 20g, Vegeta Twist Naturella pentru Salata 20g + bonus Eva ton în ulei vegetal 80g, Eva ton în suc propriu 80g, Eva ton în ulei de măsline 80g

Premiile 2 și 3 – 2 coșuri cu 10 produse (total 20 produse) pentru premiile mici: Vegeta Grill Condiment lichid Barbeque 75g, Vegeta Grill Condiment lichid Picant 75 g, Vegeta Grill Condiment lichid cu Bere 75g, Vegeta Condiment lichid Universal  75g, Vegeta Condiment lichid cu Usturoi 75g, Vegeta 250g, Vegeta Gust de Găina 250 g+50g gratis + bonus Eva ton în ulei vegetal 80g, Eva ton în suc propriu 80g, Eva ton în ulei de măsline 80g

Câștigătorii vor fi desemnați în urma tragerii la sorți, iar numele lor vor fi publicate la data de 31 mai 2016 pe site-ul retete-haplea.ro și pe Facebook, pe contul „Haplea Bucătarul” și pe pagina „Rețete Haplea”. După anunțarea câștigătorilor, aceștia sunt rugați să transmită la email retetehaplea2013@gmail.com adresa de livrare a premiilor, în termen de 48 de ore. În caz contrar, se va efectua o nouă tragere la sorți pentru atribuirea premiului.


236 Comments
enache nicoleta

mai 20, 2016 @ 13:14

Reply

secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei pret de cateva ore

Bratosin Corina Mihaela

mai 20, 2016 @ 22:04

Reply

Ung gratarul cu sunca si condimentez bine carnea.

Cristina Popescu

mai 20, 2016 @ 15:55

Reply

Secretul gratarului meu sunt condimentele (sare, piper, cimbru si coriandru), alaturi de putin ulei de masline sau slanina si legume la gratar.

Curelea Irinel

mai 20, 2016 @ 15:58

Reply

Vegeta grill condimente lichide

spuma gabriela

mai 20, 2016 @ 16:03

Reply

SECRETUL MEU ESTE MARINAREA CARNII CU :FOI DE DAFIN ,USTUROI ,TARHON ,BOABE DE MUSTAR, ULEI DE MASLINE

felicia-nicoleta

mai 20, 2016 @ 16:51

Reply

carnea pentru gratar trebuie sa fie condimentata bine cu vegeta pentru a fi gustoasa

felicia-nicoleta

mai 20, 2016 @ 16:52

Reply

carnea trebuie sa fie condimentata cu vegeta pentru a fi gustoasa

ANTON MARILENA

mai 20, 2016 @ 16:53

Reply

Atunci cand pregatesc gratarul ung cu putina grasime (sunca) ca sa nu se lipeasca carnea.

Paun Loredana

mai 20, 2016 @ 16:53

Reply

Eu la gratar pun numai carne condimentata . La peste si pui pun vin alb , busuioc , oregano , usturoi , cimbru , piper si boia dulce . La carnea de vita si de porc pun vin rosu si ulei de masline . Carnea o amestec cu condimentele respective , o pun in vase bine inchise si o las la frigider o zi . Mereu imi iese cel mai bun gratar dupa aceasta metoda .

felicia puia

mai 20, 2016 @ 16:59

Reply

pentru un gratar excelent trebuioe carnea sa stea de seara intr-un bait de condimente vegeta

Lupu Nicoleta

mai 20, 2016 @ 17:28

Reply

Secretul gratarului meu este: o carne de calitate, condimentele vegeta si prietenii de suflet! Asta da gratar

Lupu Nicoleta

mai 20, 2016 @ 17:31

Reply

Secretul e carnea de calitate si condimentele vegeta

Ivan Janeta

mai 20, 2016 @ 17:37

Reply

Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei de masline si tinute la frigider cateva ore sau de seara pana a doua zi.

Agache Lucica

mai 20, 2016 @ 17:42

Reply

Eu obisnuiesc sa fac gratar in aer liber folosind carbuni din comert.Pe o parte a gratarului pun mai multi carbuni pentru a avea focul mai puternic-pentru a praji carnea pe ambele parti dupa care trec carnea pe cealalta parte a gratarului unde am folosit carbuni mai putini la foc,pentru a obtine gustul dorit.Carnea o ung inainte cu ulei ca atunci cand presar condimentele sa nu alunece si sa cada pe gratar.,asa imi iese carnea suculenta si delicioasa.

PAUN DORIN PETRU

mai 20, 2016 @ 17:45

Reply

Eu mereu cand fac gratar combin carbunii si lemnele si carnea pentru gratar mereu o pun inainte la marinat cateva ore si dupa aceea o pun pe gratarul bine incins .

Valeria Chertes

mai 20, 2016 @ 18:03

Reply

Carnea pentru gratar o pregatesc cu o seara inainte. Pun sos de soia, ulei de masline, usturoi tocat,piper, cimbru, busuioc, putina boia. Fac un bait si pun carnea in el. A doua zi pun carnea pe gratarul incins, o intorc dupa ce s-a facut bine pe o parte.

Panazan Bianca Raluca

mai 20, 2016 @ 18:26

Reply

Secretul meu este marinare carnii,cu condimente,ulei de masline si vin

Focsa Cristian Mircea

mai 20, 2016 @ 18:39

Reply

Secretul meu este condimentarea cărnii cu vegeta ,ung grătarul încins cu slănină și imi iese cel mai grătar! !!

nicolae claudia

mai 20, 2016 @ 19:18

Reply

Secretul gratarului Meu consta in alegerea carnii, sa fie cat mai proaspata si in alegerea condimentele. Intotdeauna folosesc Vegeta pentru a-i da carnii un gust desavarsit

Nicolae Adrian

mai 20, 2016 @ 19:37

Reply

Eu Intotdeauna pentru gratar folosesc lemne de brad, uscate si taiate subtire. Fumul care iese ii da carnii un gust aparte, pe cand carbunii cumparati, nu.

Dana Ciolacu

mai 20, 2016 @ 19:54

Reply

Pentru un super grătar carnea trebuie ținută în baiț câteva ore la rece

Ivan Gheorghe Ion(Nelu)

mai 20, 2016 @ 20:08

Reply

carnea pentru gratar mereu o pun inainte la marinat cateva ore si dupa aceea o pun pe gratarul bine incins ,gratarul il ung cu slanina sau sunca inainte de a pune carnea pe gratar

Valeria Chertes

mai 20, 2016 @ 20:09

Reply

Pregaresc carnea cu o seara inainte. O pun intr-un bait din sos de soia, ulei de masline, cimbru, busuioc, piper, boia,oregano si o tin pana dimneata. O pun pe gratarul incins si o intorc de pe o parte pe cealalta.

Sin Elena

mai 20, 2016 @ 20:15

Reply

MARINEZ CARNEA DE SEARA SI FOLOSESC LEMNE PENTRU GRATAR DA O SAVOARE DEOSEBITA CARNII

Rotaru Gabriela Tatiana

mai 20, 2016 @ 20:54

Reply

Secretul este un bait din ulei si iaurt (in carnea sta cateva ore inainte de a o pune pe gratar)in care pun putin sos de soia(inlocuitorul sarii).Astfel carnea va iesi frageda si moale.

Bleotu Macrina

mai 20, 2016 @ 21:12

Reply

Tin carnea in otet sau zeama de lamaie cu ierburi aromate (menta, rozmarin, tarhon) inainte de gatire si obtin arome deosebit de interesante.

Lazar Alexandra Laura

mai 20, 2016 @ 21:15

Reply

Secretul este ca pun multă iubire si răbdare

Constantin Aurora

mai 20, 2016 @ 21:17

Reply

secretul meu este urmatorul:țin carnea la marinat peste noapte în frigider.marinata pe care o prepar este formata din vin,ulei,condimente vegeta

Ficea Adina

mai 20, 2016 @ 21:20

Reply

Secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider, după ce am condimentat -o bine si am vidat-o….

Ficea Walter

mai 20, 2016 @ 21:22

Reply

Secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider…

Ficea Olimpia

mai 20, 2016 @ 21:23

Reply

secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider!

Caragui Valentin

mai 20, 2016 @ 21:24

Reply

secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider!

Ionela

mai 20, 2016 @ 21:24

Reply

Secretul este marinarea carnii si pun mult suflet cand pregatesc un gratar.

ANTON ROBERT-RUDY

mai 20, 2016 @ 21:27

Reply

Tin carnea la marinat cateva ore sau peste noapte, folosesc condimente de gratar, folosesc si lemne si carbuni pentru a avea jar

mihaela crisan

mai 20, 2016 @ 21:29

Reply

Secretul meu este pregatesc carnea de seara cu tot felul de condimente si pun putin vin .

Mirela Mire

mai 20, 2016 @ 21:38

Reply

.secretul unui gratar bun sta in condimentarea carni, care trebuie sa fie neaparat proaspata…luam multa bere si il punem pe sot sa faca gratarul si asteptam cuminti la masa pana e totul gata

Rodica Granpier

mai 20, 2016 @ 21:40

Reply

Secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider!

Dancea Ramona Elena

mai 20, 2016 @ 21:41

Reply

secretul meu este marinarea carnii cu diferite condimente, ulei si vin

gudelcu claudia

mai 20, 2016 @ 21:47

Reply

Carnea este mult mai fragedă și gustoasă dacă este lăsată cel puțin o noapte în bait cu condimente usturoi si vin roșu un deliciu

Padureanu Tatiana

mai 20, 2016 @ 21:50

Reply

Inainte sa frig carnea o tin peste noapte la marinat cu vin alb, piper, sare si vegeta

Nicu Ana Georgiana

mai 20, 2016 @ 21:50

Reply

Secretul meu este vegeta

bunica raluca

mai 20, 2016 @ 21:59

Reply

Secretul este să țin carnea la marinat si înainte să o pun pe grătar o condimentez cu vegeta si focul sa fie potrivit Florina Elena Luncasu Georgiana Smeu

Lazar Georgiana Loredana

mai 20, 2016 @ 22:04

Reply

țin carnea la marinat peste noapte în frigider.

Comanescu Angela Cristina

mai 20, 2016 @ 22:06

Reply

Secretul unui gratar delicios sunt condimentele si marinata in care tin carnea cateva oti inaintwe de a fi prajita

Aloman Daniel Petre

mai 20, 2016 @ 22:18

Reply

Secretul unui grătar bun este să fac un dresing din vegeta cu ulei de măsline si o dau pe carne după care bag carnea la macerat peste noapte

constantin daniel

mai 20, 2016 @ 22:25

Reply

Secretul meu pt un gratar reusit este urmatorul:carnea o țin peste noapte la macerat in frigider (ulei,vin,condimente vegeta)

Andreea Zavaczki

mai 20, 2016 @ 22:57

Reply

Secretul meu : stropesc preparatele de pe gratar, cu putin vin (sau mai mult) . La final, unele preparate le stropesc cu suc de lamaie proaspat. Gustul e cu adevarat .. DIVIN !

Serban Greti

mai 20, 2016 @ 22:57

Reply

pun carnea la marinat si o las sa stea la rece o zi. Cand vine timpul sa o fac, ung gratarul incins cu putina sunca afumata si pun carnea la bronzat.

Suzana Marc

mai 20, 2016 @ 23:10

Reply

secretul meu este marinarea carnii cu diferite condimente

Claudia Hossu

mai 20, 2016 @ 23:21

Reply

FB;CLAUDIA HOSSU
SHARE; https://www.facebook.com/claudia.hossu.7/posts/229063794140637?pnref=story
PENTRU UN GRATAR REUSIT SA COMBINA CARBUNII CU LEMNELE SE UNGE GRATARUL CU SLANINA DATA CU USTUROI; SE TINE CARNEA DE VITA IN VIN ALB SUC DE LAMIIE;MARAR;CIMBRU;OREGANO;CHIMEN;PIPER;LA CARNE DE PORC SAU GAINA SE PUNE VIN ROZE SAU ROSU;USTUROI;CHIMEN;PIPER;FOI DE DAFIN SE TINE LA FRIGIDER O NOAPTE POFTA BUNA

MOROSANU DANIELA CORNELIA

mai 20, 2016 @ 23:35

Reply

Secretul meu pentru un gratar reusit este ca peste carnea cu condimente torn si vin si le las la marinat pana a doua zi la frigider.Intotdeauna folosesc doar condimente de calitate.

Bibo Nicoleta

mai 20, 2016 @ 23:58

Reply

Secretul meu pentru un gratar perfect este carnea marinata si condimentata bine .Intr un castron pun bucatile de carne pun vegeta,condimente pentru gratar ,ulei si umpic vin rosu ,le amestec bine si le las la macerat la rece la frigider o ora.Carnea iese foarte gustoasa si frageda.

Bibo Nicoleta

mai 21, 2016 @ 00:05

Reply

Carnea marinata si condimentata bine

Bibo Attila

mai 21, 2016 @ 00:14

Reply

Carnea marinata si condimentata bine si tinuta la frigider cateva ore.

Besleaga Ioana

mai 21, 2016 @ 00:28

Reply

Condimentez carnea cu vegeta la fiecare gratar

morosanu catalina paula

mai 21, 2016 @ 02:43

Reply

Secretul gratarului:multa rabdare,multi prieteni in jur si bineinteles condimentele care trebuiesc puse in bait.

vlad manuela

mai 21, 2016 @ 05:00

Reply

las carnea la marinat peste noapte

Magheran Gruia

mai 21, 2016 @ 05:28

Reply

Carnea se marineaza se pune carnea intr-un amestec de mirodenii ,vegeta ,cimbru, usturoi, sare si piper si vin putin vin rosu,

VIERU MARIANA

mai 21, 2016 @ 06:03

Reply

Pentru un gratar excelent trebuie carnea sa stea de seara intr-un bait de condimente vegeta.

Sergiu Iordache

mai 21, 2016 @ 07:11

Reply

Pentru un gratar deosebit , carnea se tine la bait cateva ore ( eu o tin 12 ore ) cu vin , ulei , usturoi , mustar si condimente ! Adriana Micsa , Pintea Constantin

Ella Marie

mai 21, 2016 @ 07:42

Reply

eu ung gratarul incins cu o bucata de slana cu se zice la noi in Ardeal,apoi adaug carnea( condimentata cu sare ,piper si mix de condimente pentru gratar ).

Lucian Ioan Clepce

mai 21, 2016 @ 07:45

Reply

Secretul gratarului sunt condimentele, mai ung bine cu slanina si focul sa fie potrivit. Ar mai fi si berea alaturi, merge perfect lnga carne!

APOSTOL VIORICA

mai 21, 2016 @ 07:50

Reply

Marinez carnea inainte cu 12 ore-ideal de seara pina dimineata-cu multe condimente si o tin in frigider! Geta Alexiu,Paula Mihai

Adriana Micsa

mai 21, 2016 @ 07:53

Reply

Dupa ce tai carnea felii o stropesc cu putin vin apoi presar mirodenii si infig bucatele de usturoi tocat marunt.O las cateva ore la macerat in frigider apoi o scot si o pun pe gratar …Va iesi un deliciu cu o salata de cruditati .

Suciu Clementina

mai 21, 2016 @ 07:57

Reply

Secretul gratarului meu sunt condimentele!

Suciu Dorin Mihai

mai 21, 2016 @ 07:58

Reply

Secretul gratarului meu este asezonarea carnii cu multa dragoste!

Mitroi Ileana

mai 21, 2016 @ 08:04

Reply

Secretul sta in condimentele potrivite fiecarui tip de carne !

visan gabi

mai 21, 2016 @ 08:05

Reply

unul dintre secrete este pregatirea corecta a gratarului , jarul intins uniform , momentul in care carbunii sunt suficient de incinsi –
un alt secret este marinarea carnii – vinul sau berea, mirodeniile, mustarul, usturoiul, zeama de lamaie sunt tot atatea garantii ca friptura va fi delicioasa – aici e bine ca marinarea sa se faca cam 12 ore
un alt secret este dialogul si paharul de vin – adica nu te dezlipesti de langa gratar , stain acolo si-l piculesti, ii vorbesti , il atzatzi si-l potolesti si iei carnea de pe gratar atunci cand simti tu ca mai bine nu se poate. cintesti apoi cu Dumnezeu ca ti-a dat sa traieste astfel de clipe minunate si sa servesti astfel de bucate cu familia si cu prietenii.
acestea sunt marile sec rete ale unui gratar perfect : priceperea si ambianta

boloha ildiko

mai 21, 2016 @ 08:24

Reply

Pentru un gratar pe cinste tin carnea intr-un bait mai multe ore (8-12) . Pe urma o pun pe gratarul incins si cand o intorc de pe o parte pe alta o ung cu baitul ramas in care mai adaug putin vin .

Bot Mariana

mai 21, 2016 @ 08:27

Reply

Carne de cea mai buna calitate, condimente potrivite fiecarui tip de carne si timpul de preparare adecvat, astfel gratarul va fi foarte gustos!

Alina Hoban

mai 21, 2016 @ 08:27

Reply

Secretul meu ete marinarea carni cu diferite condimente inainte cu doua ore si o pun la frigider, si binenteles gratarul sa fie incins.

Sidy

mai 21, 2016 @ 08:34

Reply

Secretul meu este ca cel mai bine e sa lasi carnea la marinat peste noapte si apoi sa o lasi sa ajunga la temperatura camerei; abia apoi punem fripturile pe un gratar, foarte bine încins.Eu zic ca in marinarea carnii sta tot gustul deosebit al gratarului..

Catalina Paun

mai 21, 2016 @ 08:43

Reply

Secretul gratarului meu sunt condimentele, mirodeniile si afumatura: carnea care sa stea la macerat in schinduf, boia, piper, sare, usturoi zdrobit si grill-ul uns cu sunca afumata inainte de asezarea preparatelor pe gratar.

Dan Ababei

mai 21, 2016 @ 08:55

Reply

Ceva de calitate pe gratar se face doar la jar domol.Condimentele trebuie bine alese pentru a nu schimba gustul natural.

Frant-Siminiceanu Constanta

mai 21, 2016 @ 08:59

Reply

Secretul prepararii gratarului sta in fragezimea si condimentarea carnii (se lasa la marinat cu o seara inainte intr-un bait de condimente, ales de fiecare, cu vin, ulei, bere sau apa minerala- eu prefer apa minerala) , dar si a modului cum a fost incins gratarul .

Aluculesei Brindusa

mai 21, 2016 @ 09:04

Reply

pregatirea gratarului este foarte importanta,condimentele si mixul in care marinam preparatele, Prejmerean Anita, Marin Ana

Misaras Oana Loredana

mai 21, 2016 @ 09:20

Reply

secretul meu atunci cand pregatesc gratarul sunt contimentele de calitate si usturoiul le condimentez vegeta,piper,boia, pun usturoi taiat marunt deasupra pe ele si putin ulei si le las o ora asa ancing gratarul si ma apuc de treaba

Mehedintu Dorin

mai 21, 2016 @ 09:22

Reply

secretul unui grătar reușit sunt: prepararea condimentelor si a cărnii si nu in ultimul rând focul care nu trebuie sa fie foarte iute!

Ionescu Aneta

mai 21, 2016 @ 09:30

Reply

Tin carnea marinata in frigider toata noaptea, condimente de calitate.

Lacramioara Baltag

mai 21, 2016 @ 09:34

Reply

De cu seara se taie carnea pentru gratar si se lasa la marinat in frigider alaturi de condimente, usturoi, sos, in functie de preferintele fiecaruia. A doua zi este numai buna de condimentata si de frageda si gustoasa pentru un gratar delicios.

Antohe VIctor

mai 21, 2016 @ 09:38

Reply

Carnea trebuie sa fie condimentata cu vegeta si lăsată la moderat mai multe ore!

Lucia Daniela

mai 21, 2016 @ 09:49

Reply

Pentru un gratar foarte suculent carnea se pune pentru o zi intr-un bait de condimente cu vin . Carnea trebuie sa fie taiata potrivit de groasa, batuta putin, gratarul incins si uns bine cu slanina

Dan Baicusi

mai 21, 2016 @ 09:59

Reply

Eu pun carnea doar cand e foarte incins gratarul si o intorc o singura data. Alaturi de cartofi copti e gratarul perfect!!

ghicioc otilia

mai 21, 2016 @ 10:11

Reply

Folosesc condimente si ierburi aromate,tin carnea in bait si pun mult suflet .

Cati Orasanu

mai 21, 2016 @ 10:13

Reply

Nu-mi lipseste niciodata vegeta din bucatarie, O folosesc intotdeauna si mancarurile mele au un gust special

BARABULA GETA

mai 21, 2016 @ 10:14

Reply

Secretul unui gratar bun si gustos este de al condimenta cu vegeta

Suciu Marius Petru

mai 21, 2016 @ 10:18

Reply

Singurul secret sunt condimentele de calitate de la Vegeta si Eva,nu ai nevoie de alt secret!!

filigeanu marius daniel

mai 21, 2016 @ 10:26

Reply

Secretul este să țin carnea la marinat si înainte să o pun pe grătar o condimentez cu vegeta

Lucia Clepce

mai 21, 2016 @ 10:39

Reply

Folosesc carne proaspata pe care o pun la marinat in ceapa, vegeta, sare, piper, putin ardei iute si o cana de vin.

Aghinitei Maria

mai 21, 2016 @ 11:02

Reply

Secretul pentru un preparat gustos la gratar este ca marinez carnea in vin, condimente si mustar , o las la frigider pana a doua zi si rezultatul este spectaculos; gustos si fraged!

Ambrus Mihaela

mai 21, 2016 @ 11:09

Reply

O pun l a macerat cu o seara inainte

Corina Podocea

mai 21, 2016 @ 11:46

Reply

Secretul meu pentru un gratar reusit este ca peste carnea cu condimente să torn vin si le las la marinat într-un vas acoperit, pana a doua zi, la frigider. Intotdeauna folosesc doar condimente de calitate, ca Vegeta.

GEORGESCU NICOLETA

mai 21, 2016 @ 11:56

Reply

Secretul meu pentru un gratar reusit: tin carnea in bait facut din ulei, vin alb, mirodenii timp de 2 zile si ung gratarul cu grasime pana sa pun carnea pe el pentru ca aceasta sa nu se lipeasca

Borca Mircea

mai 21, 2016 @ 12:13

Reply

Secretul unui gratar reusit este Vegeta si , marinarea carnii cu cateva ore inainte de-a fi pusa pe gratar.

pop aurelia

mai 21, 2016 @ 12:18

Reply

secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente,

Burcuş Andrada

mai 21, 2016 @ 12:28

Reply

Secretul meu pentru un gratar reusit este ca inainte de a pune carnea pe gratar, ung gratarul cu o bucata se slanina.

Gavriloi Vasile

mai 21, 2016 @ 12:39

Reply

Pun carnea la marinat in bere cu multe condimente.

DOBRIN VALI

mai 21, 2016 @ 12:41

Reply

SECRETUL UNUI GRATAR DE CALITATE ESTE MODUL DE PREPARARE SI CONDIMENTARE A PRODUSELOR CE URMEAZA A FI PREPARATE,

Farcus Valentin Costin

mai 21, 2016 @ 13:08

Reply

secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei pret de cateva ore

prejmerean anita

mai 21, 2016 @ 13:10

Reply

Condimentez carnea cu piper,vegeta cimbru si boia,putin ulei ,putin vin si o las la frigider pana a 2 a zi !!!!

Emil hossu

mai 21, 2016 @ 13:10

Reply

Pregaresc carnea cu o seara inainte. O pun intr-un bait din sos de soia, ulei de masline, cimbru, busuioc, piper, boia,oregano vegeta si bere blonda chimen ;marar;usturoi si o tin pana dimneata apoi o pun pe gratar iese delicios dupa ce ung gratarul cu grasime de gaina VEGETA MA AJUTA SA GATESC CEVA DELICIOS

Trandafir Ioana Rodica

mai 21, 2016 @ 13:10

Reply

Secretul unor preparate gustoase si apetisante este marinada in care sta carnea câteva ore . Iar preferată noastra este Vegeta Grill Condimente Lichide care ne ușurează munca drept pentru care va multumim frumos .

Gavrila Mirela

mai 21, 2016 @ 13:57

Reply

Tinuta la bait peste noapte cu condimente , vegeta, ierburi aromate, putin ulei si vin sau apa minerala, iar gratarul bine incins si un pic domolita dogoarea prin stropirea lui cu apa .

Iancu Luminita

mai 21, 2016 @ 14:13

Reply

Nu ma pot lauda ca as fi un bucatar iscusit, dar am invatat sa condimentez bine carnea si s-o las cel putin o ora la frigider sa-si insuseasca toate mirodeniile si dupa caz vin, bere.

Oprisoni Dana

mai 21, 2016 @ 14:25

Reply

Secretul meu pentru un gratar reusit este acela de a condimenta carnea cu vegeta,piper,condimente pentru gratar si a lasa la frigider cateva ore.Cand pun carnea pe gratar ung gratarul cu slanina.

maria ene

mai 21, 2016 @ 16:09

Reply

Secretul meu pentru un gratar reusit pun carnea la marinat in vin cu multe condiment Adina Roz, Dulce Alka

Lebada Lacramioara

mai 21, 2016 @ 17:04

Reply

Secretul meu atunci când pregătesc grătarul este folosirea condimentelor de calitate de la Vegeta.

ghizdavu iuliana simona

mai 21, 2016 @ 17:16

Reply

Secretul este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider cu condimente pentru carne ,vin ,ulei ,apoi o pun pe gratarul bine incins care a fost uns dinainte cu putina slanina

Ungureanu Lidia

mai 21, 2016 @ 17:26

Reply

Secretul unui gratar reusit consta in marinarea prealabila a carnii intr-un bait din vin si condimente .

ghicioc dan

mai 21, 2016 @ 17:36

Reply

secretul meu ptr un gratar delicios este marinarea carnii cu vin sau bere dupa caz , ierburi aromate, condimente si multa voie buna

ghizdavu marius

mai 21, 2016 @ 17:48

Reply

secretul meu este ca pun carnea la marinat peste noapte intr-un amestec de condimente oregano , usturoi , cimbru , piper ,boia dulce ,sare,vin si putin ulei ,apoi carne o pun pe gratarul bine incins

Matei Gabriela

mai 21, 2016 @ 17:59

Reply

Frincu Claudia, Constantin Matei. Secretul meu pentru un gratar reusit, este carnea marinata cel putin o noapte inainte de frigere ideal fiind sosul lichid Vegeta Barbeque. Gratarul inainte de a fi incins se freaca bine cu o bucata de slanina.Focul nu trebuie sa fie iute ci doar jar care asigura frigerea carnii atat cat trebuie fara sa fie arsa.

Constantin Matei

mai 21, 2016 @ 18:04

Reply

Secretul gratarului reusit consta in carnea care trebuie pusa la marinat(vezi noile condimente lichide Vegeta care sunt in functie de gustul fiecaruia) cu cateva ore inainte cel putin sau daca nu aceasta trebuie unsa cu putin ulei si apoi pusa pe gratarul incins. Este bine sa folosim si carbuni pentru gratar dar si lemnele sunt foarte bune. Inainte de frigere frecati gratarul cu putina slanina afumata.

Ionescu Camelia

mai 21, 2016 @ 18:13

Reply

Secretul este marinada in care tin o zi carnea de gratar, la frigider, bineinteles, un amestec de bere neagra, piper, sare, cimbru si boia iute!

Bleotu Gheorghe

mai 21, 2016 @ 18:16

Reply

Pentru carnea de porc, cele mai potrivite gusturi sunt cele de boia dulce şi/sau picantă, usturoi, cimbru, enibahar, chimen, dafin ,1.Pregatirea cărnii. Cărnurile pentru grătar se tranşează, se bat, se marinează din timp. Cu excepţia peştelui şi a puiului (mai puţin pieptul), cărnurile, în special cele fără os, se bat pentru frăgezire şi uniformizare. Bateţi carnea între 2 bucăţi de folie alimentară pentru a nu vă stropi 2.Marinarea. Pentru frăgezirea cărnurilor tari sau pentru îmbogăţirea gustutului se poate apela la marinare. Există nenumărate tipuri de marinate, împărţite în 2 mari categorii: umede şi uscate; marinatele umede, pe bază de ulei şi/sau acizi ( vin.lamaie,otet) plus condimente, şi marinatele uscate pe bază de sare şi condimente.Marinatele pe bază de ulei sunt mai fine şi acţionează îndelungat asupra cărnii în vreme ce cele pe bază de acizi (vin, oţet, lămâie, iaurt, multar, roşii, etc.) sunt mai punternice şi acţionează mai rapid
3.Timpi optimi pentru marinare
carnea roşie de vită, oaie sau miel – între 4 şi 6 ore
carne de vânat cum ar fi cea de căprioară – între 4 şi 6 ore sau mai mult
porc – între 2 şi 4 ore
pasăre (ex pui sau curcan) – între 2 şi 4 ore.
4.Frigerea.
Cărnurile se scot de la rece, înainte de a se frige cu 30 de minute pentru a se aclimatiza şi se pun pe grătar.
În cazul cărnurilor ideal este ca ele să se întoarcă doar o dată de pe o parte pe altă însă important este să fie bine gătite.Cărnurile sunt pătrunse când furculiţa introdusă în ele le străpunge uşor.

Grigore Valentin

mai 21, 2016 @ 18:33

Reply

Secretul gratarului meu sunt condimentele Vegeta pe care le folosesc intodeauna cu putin piper. Dorina Grigore, Olimpia Grigore

Ranescu Codruta

mai 21, 2016 @ 19:40

Reply

Secretul meu cand pregatesc gratarul este sa frec bine cu slanina gratarul apoi sa pun carnea care a fost condimentata cu Vegeta, sare, piper,iar cel mai important este focul facut cu lemne si carbuni,nu trebuie sa aiba flacara doar jar incins.

Fonodi Iosif

mai 21, 2016 @ 20:15

Reply

Pentru un gratar excelent pun carnea la marinat peste noapte.

Fonodi Erika

mai 21, 2016 @ 20:25

Reply

Secretul gratarului meu sunt carnea proaspata si condimente de calitate.

Dinu Ecaterina

mai 21, 2016 @ 20:32

Reply

Las carnea la marinat cel puţin două ore.

ZSIGMOND ERIKA

mai 21, 2016 @ 20:59

Reply

Secretul meu este carnea marinata si condimentata cu vegeta

Teodor Cristiana Carmen

mai 22, 2016 @ 01:12

Reply

Secretul unui gratar reusit este ca inainte cu o ora se pune carnea la bait cu condimente(rozmarin,cimbru,tarhon,busuioc,boia dulce,piper,chimen,enibahar,usturoi,vin alb,sare) pentru fragezimea carnii ,apoi se incinge gratarul ,il frec cu slanina si pun carnea pe gratar.

IONUT GAVRILA

mai 22, 2016 @ 08:53

Reply

Carnea se lasa la rece cu putin vin si condimente (usturoi, sare, boia, cimbru….) , se pune putin ulei de masline, daca aceasta este uscata si se pregateste gratarul (se curata,jar abundent, domolit ca intensitate).

stanescu alina

mai 22, 2016 @ 10:43

Reply

Boggy Danut Gabriel Craciunescu. secretul unui gratar reusit sta in grija cu care pregatesti totul. De la aprinderea focului,la pregatirea carnii cu cele mai bune condimente,apoi la placerea de a manc

Nicoleta Agache

mai 22, 2016 @ 10:45

Reply

Folosesc intotdeauna cu incredere condimentele Vegeta.

georgiana Mocanu

mai 22, 2016 @ 10:47

Reply

Secretul gratarului meu sunt condimentele Vegeta pe care le folosesc intodeauna alături de alte condimente sau plante aromate Mihaela Filigeanu Dorin Mehedintu

Popescu Daniela

mai 22, 2016 @ 10:51

Reply

Țin carnea la macerat , pun condimente din belșug și ung gratarul cu slănină .

antoanela

mai 22, 2016 @ 10:57

Reply

Dorina Balteanu Ana Mark condimentele sunt secretul meu atunci cand pregătesc carnea pt gratar

Caval Rodica Paula

mai 22, 2016 @ 11:01

Reply

Secretul meu , după ce carnea a fost pusa la macerat, este Vegeta !

stoica claudia

mai 22, 2016 @ 11:02

Reply

PORTIONEZ CARNEA ,O CONDIMENTEZ SI O LAS O ORA APOI O PUN PE GRATAR

Jipirescu Elena

mai 22, 2016 @ 11:02

Reply

Un timp adecvat de macerare si vegeta!

rafay daniela

mai 22, 2016 @ 11:06

Reply

condimentele ,prietenii si multa voie buna,

BARNA ZSIGMOND

mai 22, 2016 @ 11:28

Reply

Carnea sa fie proaspete,bine marinata si condimentata cu condimente de calitate:Vegeta

pintilie maria

mai 22, 2016 @ 11:31

Reply

secretul sunt condimentele care dau un gust aparte carnii ,

Gavriloi Adina

mai 22, 2016 @ 11:31

Reply

Atunci când pregătesc grătarul îmi place să fie carnea marinată, cu câteva ore înainte, cu vin și diferite condimente, după preferință.Carnea este bine să fie proaspătă, grătarul să fie uns cu slănină și focul făcut cu lemne.
Nu îmi place să fac un grătar pe repede înainte, ci să acord timp cărnii să se perpelească pe îndelete.

Alexandra Ioana

mai 22, 2016 @ 11:31

Reply

Carnea pregatita afara, la gratar nu mai are nevoie de mare lucru in plus avand gustul deosebit pe care numai carnea la gratar il are. Sare, piper, putina vegeta si…atat! :) La fel si in cazul legumelor

Harabagiu Elena

mai 22, 2016 @ 11:38

Reply

Secretul gratarului meu este: o carne de calitate si Vegeta e vedeta

Lebada Mirel

mai 22, 2016 @ 12:06

Reply

Secretul meu pentru un gratar perfect este carnea bine condimentata si prietenii invitati la gratar sa fie flamanzi. Succes garantat! 😉

sanduleanu ionut

mai 22, 2016 @ 12:16

Reply

condimentez carnea apoi o tin la marinat peste noapte!

Grapa Mihaela

mai 22, 2016 @ 12:32

Reply

Pentru o friptura sau un gratar gustos este nevoie de vegeta pentru aroma si gust deosebit

Claudia Lungu

mai 22, 2016 @ 12:46

Reply

secretul meu este folosirea condimentelor de calitate Vegeta

Nemeth Carmen

mai 22, 2016 @ 12:51

Reply

Secretul meu pentru un gratar delicios este ca marinez carnea intr-un mix de condimente, usturoi zdrobit, ceapa verde tăiată mărunt și rondele de ghimbir proaspăt si țin la frigider până a doua zi .

Serban Elena

mai 22, 2016 @ 12:52

Reply

calitatea condimentelor in care macerez carnea si tipul lemnului pe care il combin cu carbunii la pregatirea gratarului

Baicusi Elena

mai 22, 2016 @ 13:12

Reply

Secretul gratarului sunt carnea proaspata si condimente de calitate. Ceaca Florina , Bogdan Zapata

meorcaneanu elena

mai 22, 2016 @ 14:38

Reply

Secretul meu pentru a prepara un gratar gustos este de a condimenta carnea cu condimente Vegeta ,le las câteva ore la frigider apoi le pun la gratar

meorcaneanu Elena

mai 22, 2016 @ 14:44

Reply

Secretul meu pentru un grătar cât mai gustos este de a condimenta carnea cu condimente Vegeta ,le las la frigider, câteva ore apoi, le pun pe gratar.

Cristina Stroe

mai 22, 2016 @ 14:49

Reply

Pun carnea la fezandat cateva ore si gratarul iese perfect atunci cand folosesti condimentele potrivite.

Barcer Mihaela

mai 22, 2016 @ 15:32

Reply

depinde de tipul de carne… daca e nevoie de marinada, daca nu, folosesc doar condimentele specifice

Ionita Andreea

mai 22, 2016 @ 15:52

Reply

Secretul gratarului meu sunt condimentele Vegeta pe care le folosesc cu mare drag.

Cosmin Boncu

mai 22, 2016 @ 15:53

Reply

Pun carnea la marinat peste noapte.

Adina Roz

mai 22, 2016 @ 16:01

Reply

Baitul bine facut, condimentele de calitate si rabdarea!

Aloman Adriana Valentina

mai 22, 2016 @ 16:34

Reply

Secretul meu este sa pun carnea la marinat cu Vegeta la frigider de seara pana dimineata pentru a se fragezi si a-si lua condimentele necesare !!!!

IONITA A. CARMEN

mai 22, 2016 @ 16:38

Reply

Folosesc condimente specifice tipului de carne sau marinata .

Postelnicu Mariana

mai 22, 2016 @ 17:07

Reply

Secretul gratarului meu sunt carnea proaspata si condimente de calitate. Mioara Joita, Maria Lucaci

Lavinia Elena

mai 22, 2016 @ 17:14

Reply

Secretul meu pentru un gratar perfect este Vegeta grill condiment lichid Barbeque.

POTOLINCA PETRONELA

mai 22, 2016 @ 17:29

Reply

carne proaspata,tinuta putin in bait,foculsa nu fie tare,pun mult suflet

cristina constanta

mai 22, 2016 @ 17:42

Reply

Secretul meu pentru un grătar cât mai gustos este de a condimenta carnea cu condimente speciale dar si sosul cu usturoi alaturi de care servim carnea: usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, patreunjel, leustean, suc de rosii, ardei iute tocat.

constantin maricica

mai 22, 2016 @ 17:46

Reply

Secretul meu este aacela de a face focul doar cu lemne , iar carnea sa n u fie lasata sa aiba aspect de ars ci doar facuta suficient cat sa nu dauneze sanatatii!

Manea Ionela

mai 22, 2016 @ 18:23

Reply

Secretul meu este carnea sa fie condimentata sa devina gustoasa

Bistriceanu Ioana

mai 22, 2016 @ 19:04

Reply

Secretul gratarului meu este carnea de calitate si condimentarea carnii,si tinuta la bait cateva ore .

Alexandrescu Crinu

mai 22, 2016 @ 19:07

Reply

Carnea pentru gratar o pregatesc cu o seara inainte, pun sos de visine, ulei de masline, usturoi tocat, piper, cimbru, busuioc, boia. Fac un bait si pun carnea in el. A doua zi pun carnea pe gratarul incins, o intorc dupa ce s-a facut bine pe o parte.

Lako Arpad

mai 22, 2016 @ 19:09

Reply

pentru un gratar perfect ai nevoie de carne si condimente de calitate .Retul vine de la sine daca totul este facut cu drag

sanduleanu lenuta

mai 22, 2016 @ 19:31

Reply

Tin carnea la marinat peste noapte,cu vin ,condimente si un strop de ulei

Asimionesei Roxana

mai 22, 2016 @ 19:52

Reply

Las carnea la marinat o noapte intreaga!

Gavrila Marioara

mai 22, 2016 @ 19:54

Reply

Secretul unui gratar reusit sta in alegerea unei carni proaspate, tinuta in bait vreo 12 ore ,focul sa nu fie tare si mult suflet in tot ceea ce faci .

elena nastase

mai 22, 2016 @ 20:15

Reply

condimentele sunt secretul meu atunci cand pregatesc gratarul

Daniela Alexandra Verde

mai 22, 2016 @ 23:05

Reply

curat gratarul cu ceapa pentru a se elimina toate mirosurile si il ung cu grasime

TRICA Maria Angelica (fb:Oana Maria)

mai 23, 2016 @ 04:05

Reply

Coastele de porc, le înăbuş câteva minute într-un amestec de apă şi ulei (50%-50%), cu cimbru, multă boia, usturoi şi dafin, înainte de a le frige pe grătar. Coastele de vită adoră marinatele pe bază de muştar-ketchup, cu oţet, zahăr brun, Tabasco şi busuioc, însă trebuiesc curăţate de marinată înainte de a le pune pe grătar pentru a nu se arde.

Dinu Florina Madalina

mai 23, 2016 @ 09:06

Reply

Carnea trebuie sa fie de calitate, cat mai proaspata, ianinte sa o pun pe gratar o las la marinat cateva ore.

Marin Theodora

mai 23, 2016 @ 09:29

Reply

Secretul meu consta in timpul in care las carnea la macerat in frigider dupa ce am condimentat-o,focul de la gratar sa nu fie intens pentru a nu o arde pe exterior

Smarandache Daniella

mai 23, 2016 @ 09:55

Reply

Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei de masline si tinute la frigider cateva ore sau de seara pana a doua zi.

Alexandra

mai 23, 2016 @ 10:32

Reply

Secretul gratarului meu consta in alegerea carnii, cat mai proaspata si in alegerea condimentelor: cimbru,busuiocul,piper,sare,oregano

candrea nadia

mai 23, 2016 @ 11:25

Reply

Condimente din belsug, gratarul incins si multa buna-dispozitie!

Lako Arpad

mai 23, 2016 @ 12:31

Reply

penru un gratar cu reusita ai nevoie numai de carne si condimente de calitate , Si la final de prieteni cu voie buna si un paharel de bere bine racit .

Alina Gabriela

mai 23, 2016 @ 15:26

Reply

Ung gratarul cu niste slanina inainte de a pune carnea pe el, condimentez carnea de pui cu un sos format din mustar si usturoi si o las peste noapte in frigider sa isi traga toate aromele.

Savin Claudia

mai 23, 2016 @ 15:41

Reply

Secretul meu atunci cand pregatesc gratarul este reprezentat de marinarea carnii in usturoi,cimbru,piper,ulei de masline ! Iese un gratar demential servit cu mujdei din rosii coapte pe gratar si usturoi pisat.
Raducanu Simona
Loredana Vartolomei

hurmuz vasile

mai 23, 2016 @ 15:48

Reply

Condimentele speciale pentru gratar sunt secretul meu atunci cand pregătesc carnea pt gratar ,gratarul trebuie uns foarte bine cu grasine (slanina )

Sin Elisabeta

mai 23, 2016 @ 15:55

Reply

PUN CARNEA LA MARINAT DE SEARA IN AMESTEC DE CONDIMENTE,VIN,ULEI DE MASLINE

florentinahurmuz

mai 23, 2016 @ 18:07

Reply

secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente speciale pentru gratar pentru a se fragezi si pentru un gust mai intens de mirodenii

Constantin aurora

mai 23, 2016 @ 18:16

Reply

Secretul meu este sa țin carnea la macerat (vin,ulei si condimente vegeta)

constantin daniel

mai 23, 2016 @ 18:58

Reply

Las carnea intr un bait format din vin,ulei si condimente vegeta

Monica Marton

mai 23, 2016 @ 19:34

Reply

il pregatesc si condimentez inainte cu o zi, cu vegeta

chiran mihaela daniela

mai 23, 2016 @ 19:40

Reply

secretul meu pentru un gratar bun este marinarea carnii cu condimente

Goleanu Anisoara

mai 23, 2016 @ 20:29

Reply

Cu Vegeta Grill Condimente Lichide asigur succesul gratarului meu de fiecare data!Incercati si voi si, cei care vor gusta gratarul tau, vor fi foarte multumiti de gustul si aroma preparatelor.

Mihaela Scarlat

mai 23, 2016 @ 22:07

Reply

Secretul meu este condimentarea cărnii cu vegeta

Daniela Zaharia Daniele

mai 23, 2016 @ 23:15

Reply

Las carnea la marinat cateva ore, intr-un amestec de ulei, vin si condimente specifice tipul de carne (sau peste).

TRICA VIORICA

mai 24, 2016 @ 00:29

Reply

Indiferent de modul in care pregatesc focul pentru gratar, las fumul sa cuprinda carnea si sa se impregneze in ea. Pana la urma, asta e si farmecul: sa simti o nuanta subtila si aromata in timp ce savurezi preparatele. In functie de lemnul pe care il folosesc, mancarea va avea un gust si un miros speciale.

Sin Rodica Ionela

mai 24, 2016 @ 10:04

Reply

LAS CARNEA LA MARINAT PESTE NOAPTE,FOLOSESC CONDIMENTE VEGETA SI COMBIN LEMNELE CU,CARBUNII

Sora Catalina

mai 24, 2016 @ 10:09

Reply

Atunci cand pregatesc gratarul ung cu putina grasime ca sa fiu sigura ca nu se lipeste carnea

Miron Cristina

mai 24, 2016 @ 10:45

Reply

Secretul meu pentru un gratar cat mai gustos este sa tin carnea la bait cel putin o zi cu un amesctec de condimente si un vin bun.

moraru

mai 24, 2016 @ 11:01

Reply

Condimentez carnea inainte cu o zi cu condimente de la Vegeta

Irina Alexa

mai 24, 2016 @ 11:43

Reply

Condimentez carnea cu cateva ore inainte de a o frige, astfel gustul ei va fi unul minunat.

Grigore Olimpia

mai 24, 2016 @ 13:41

Reply

folosesc condimentele Vageta aproape la toate mancarurile si mai ales la gratar . Alex Dusca, Marian Ilin

Grigore Dorina Elena

mai 24, 2016 @ 14:01

Reply

Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la bait cu condimente, miere, vin si ulei pret de cateva ore. Nu uit niciodata sa pun si Vegeta

ungureanu gabriela

mai 24, 2016 @ 15:01

Reply

pentru un gratar delicios dau cu sare la carne cu cel putin 12 ore inainte.

Lako Iuliana

mai 24, 2016 @ 15:08

Reply

pentru un gratar reusit ai nevoie de carne ,condimentul potrivit si putina dragoste in tot ce faci

Victoria White

mai 24, 2016 @ 18:27

Reply

secretul meu consta in marinarea carnii cu 7-8 ore ininte sau chiar cu 12 ore, depinde de carne.

Cristea Sanda

mai 24, 2016 @ 19:49

Reply

Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin, zeama de lamaie si ulei de masline , tinuta la frigider cateva ore sau de seara pana a doua zi.

TRICA ILIE

mai 25, 2016 @ 00:02

Reply

Carnea si carnatii se rumenesc frumos pe gratar,daca presarati deasupra un fir de zahar.

Sin Ion

mai 25, 2016 @ 11:02

Reply

SECRETUL GRATARULUI MEU ESTE AMESTECUL DE MIRODENII CIMBRU,USTUROI,SARE,PIPER,PUTINA BOIA IUTE,ROZMARIN USCAT CITEVA FIRE DE MENTA PROASPATA,SUCUL DE LA O LAMAIE CITEVA LINGURI DE ULEI SI UN PAHAR DE VIN ROSU .PUN CARNEA IN ACEST AMESTEC SI O TIN PESTE NOAPTE.

Gabriela Zamfir

mai 25, 2016 @ 15:56

Reply

Intotdeauna folosesc carne proaspata,niciodata congelata,o ung cu putin ulei de masline si o frec cu un amestec de mirodenii, ierburi si sare sau cu Vegeta Grill Condimente pentru Carne la Gratar ,in functie de tipul carnii,pentru aroma si o tin cateva ore in folie de plastic la rece.Ma asigur ca am jar suficient pentru întreaga cantitate de carne pe care vreau sa o pregatesc si nu o intorc pana ce nu aprins o crusta.

Cornelia Becheru

mai 25, 2016 @ 16:43

Reply

Carnea trebuie condimentata si lasata aproximativ o jumatate de ora la macerat!

Magdalena Alexandrescu

mai 25, 2016 @ 19:34

Reply

carnea pentru gratar trebuie sa fie condimentata bine cu vegeta pentru a fi gustoasa, cu ulei de masline si un strop de vin

Cristea Ionita

mai 27, 2016 @ 10:35

Reply

Secretul gratarului meu sunt carnea proaspata, marinare cel putin doua ore si condimente de calitate.

Tiberiu Alboiu

mai 27, 2016 @ 19:24

Reply

secretul meu sunt condimentele de calitate pe care le aleg cu atentie cand merg in magazin :)

Marginean Alina

mai 27, 2016 @ 22:14

Reply

Amalia Sasarman si Popescu Daniela …secretul meu este sa combin diverse condimente si las carnea la marinat cu ele minim 2 ore apoi o gatesc

moraru

mai 27, 2016 @ 22:19

Reply

Condimentez carnea inainte cu o zi cu condimente de la Vegeta.

Cercea Irina

mai 27, 2016 @ 22:20

Reply

Condimentez carnea inainte cu o zi. Iar gratarul il ung cu putin ulei Flory Sela , Cornelia Tunsu

Judit

mai 27, 2016 @ 22:28

Reply

Las carnea la marinat, la rece, cca 24 de ore si folosesc grasime de porc, untura sau slanina, pentru ungerea gratarului.

tender carmen

mai 27, 2016 @ 22:33

Reply

Marinez carnea pentru macar cateva ore.

Rodica Raluka

mai 27, 2016 @ 22:34

Reply

Marinez carnea cu cel putin 5 ore inainte cu condimente Vegeta

Mane-Popa Daniela

mai 27, 2016 @ 22:44

Reply

Carnea de gratar o condimentez cu mirodenii si o las la macerat cateva ore

Dumitru Aurelia

mai 27, 2016 @ 22:47

Reply

Ung gratarul cu grasime,Carnea o las cateva ore la marinat ,inaunte de a o pune pe gratarul bine incins,Apoi o stropesc cu bere.

Cristina-Elena Antohe

mai 27, 2016 @ 22:52

Reply

Secretul meu atunci când pregătesc grătarul este folosirea condimentelor de calitate de la Vegeta. Victor Antohe Georgeta Pascali

Caval Rodica Paula

mai 27, 2016 @ 22:54

Reply

Marinez carnea 24 ore si apoi folosesc Vegeta Grile.

Daniela

mai 27, 2016 @ 22:56

Reply

pregatesc carnea pentru gratar si o condimentez cu o zi inainte, intotdeauna folosesc pentru gratar lemne si nu carbuni pentru a-si pastra carnea aroma, ung gratarul cu slaninuta, iar cand intorc carnea pe gratar adaug cimbru care ii da o aroma excelenta.

Chertes Ioana

mai 27, 2016 @ 23:03

Reply

Se condimentează carnea de seara

Stoica Mariana Evelina

mai 28, 2016 @ 02:16

Reply

Secretul sotului meu cand pregateste carnea pe gratar este sa unga gratarul foarte bine cu slanina de porc si apoi sa condimenteze carnea cu Secretul Gustului si ulei cam atat bafta tuturor <3

Monica Marton

mai 28, 2016 @ 08:12

Reply

Il pregatesc si condimentez inainte cu o zi.

Murarasu Oana-Nicoleta

mai 28, 2016 @ 09:45

Reply

Secretul meu este sa las inainte carnea la marinat.

Dumitrina Usturoi

mai 28, 2016 @ 13:41

Reply

Marinez carnea cu bere, ii da o fragezime si un gust extraordinar

nutiu claudya

mai 28, 2016 @ 13:42

Reply

wow aveti un concurs bun si folositor :) eu pun la gratar in tot deauna si vegeta cu plic albastru e preferatul meu si nu doar pe gratat si in ciorbe si friptura da o aroma speciala bine inteles si piper macinat proaspat ect .

Marius Nitu

mai 28, 2016 @ 15:03

Reply

Secretul meu sta in condimentele pentru carne pe care le folosesc si in lemnul cu care fac focul.

lautarescu adriana

mai 28, 2016 @ 16:11

Reply

SECRETUL MEU ESTE MARINAREA CARNII CU :FOI DE DAFIN ,USTUROI ,TARHON ,BOABE DE MUSTAR, ULEI DE MASLINE

ungureanu ioana

mai 28, 2016 @ 16:13

Reply

Ung gratarul cu grasime,Carnea o las cateva ore la marinat

Maria Marcela

mai 28, 2016 @ 17:18

Reply

secretul meu consta in baitul in care tin carnea

Antohe Victor

mai 28, 2016 @ 18:40

Reply

Secretul meu atunci când pregătesc grătarul este folosirea condimentelor de calitate de la Vegeta. Cristina-Elena Antohe Georgeta Pascali

cornila adrian

mai 29, 2016 @ 08:50

Reply

Marinez carnea cu 24 de ore inainte

Antoneta Virtea

mai 29, 2016 @ 15:33

Reply

Fac o marinata cu condimente, usturoi si iaurt care fragezeste carnea foarte bine.

ion oprea

mai 29, 2016 @ 16:44

Reply

țin carnea la marinat peste noapte în frigider.

lautarescu daniel

mai 29, 2016 @ 17:14

Reply

PUN CARNEA LA MARINAT DE SEARA IN AMESTEC DE CONDIMENTE,VIN,ULEI DE MASLINE

Yady Deea

mai 29, 2016 @ 18:28

Reply

Marinez carnea cu 24 de ore inainte

Goleanu Anisoara

mai 29, 2016 @ 18:38

Reply

Marinez carnea cateva ore in bait cu condimente Vegeta pentru gratar si apoi frig carnea ,intorcand-o pe ambele fete,pentru a fi patrunsa bine.

Goleanu Constantin

mai 29, 2016 @ 18:40

Reply

Pregatesc gratarul cu lemne si carbuni, tin carnea in bait cateva ore pentru a se fragezi si apoi o frig pe ambele parti, fara a o arde.

pop aurelia

mai 29, 2016 @ 19:13

Reply

Sa fiu sincera eu o pregatesc un gratar foarte suculent carnea se pune pentru o zi intr-un bait de condimente cu vin . Carnea trebuie sa fie taiata potrivit de groasa, batuta putin, gratarul incins si uns bine cu slanina

Mirela-Liliana Ion

mai 30, 2016 @ 12:20

Reply

Carnea pentru gratar o tai in proportiile dorite si apoi o condimentez cu aromele preferate de cei dragi,si o las sa stea cel putin cateva ore pentru a se intrepatrunde aromele,condimentele si a deveni frageda si gustoasa.
O zi frumoasa !!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.435 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010