UPDATE: Câștigătoarele concursului Vegeta și Eva

UPDATE: Am generat, pe random.org, trei numere între 1 și 655 (numărul comentariilor). Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarele concursului Vegeta și Eva sunt: „Loredana Roiban” (7), „Lorre Dana” (437) și „Moisa Adela” (584). Le rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

concorso 2concorso 3

Brandurile VEGETA și EVA de la Podravka România ți-au pregătit un CONCURS în care poți câștiga unul dintre cele 3 premii în valoare de 100 lei, care conțin bază pentru mâncăruri Vegeta și conserve de pește Eva.

În perioada 14 – 28 septembrie, te invităm să participi la CONCURS, parcurgând următorii pași:

1. Da like paginii de Facebook Podravka România
2. Distribuie postarea despre concurs de pe contul de Facebook „Haplea bucatarul”.
3. Lasă un comentariu la postarea de pe Facebook, în care să răspunzi la întrebarea „Ce vei găti cu produsele câștigate?”

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului random.org, la data de 29 septembrie 2017.

VEGETA

Ți-ai imaginat vreodată cât de semnificativ a fost aportul condimentelor de-a lungul timpului? Te-ai gândit cât de simplu ne este astăzi să inovăm în bucătărie pentru că avem la îndemână iscusința și devotamentul oamenilor care au inventat condimente dintre cele mai complexe? Astăzi, existența din belșug a condimentelor ni se pare normală.
Vegeta Universal, de exemplu, are peste 50 de ani de istorie în spate și tot atâția ani de când a ajutat gospodinele de pretutindeni să dezlănțuie adevărata savoare a bucatelor. Datorita mixului perfect de ingrediente naturale extrase din legume proaspete, Vegeta Universal a avut succes în bucătăriile oamenilor înca din primul moment, rămânând în topul preferințelor. A scris istorie în bucătărie, a cucerit datorită gustului unic și continuă să fie prima alegere a gospodinelor. Imaginează-ți care ar fi gustul preparatelor, dacă nu ai avea alături această bază de mâncăruri. Aroma și savoarea unei ciorbe aburinde sau a unei tocănițe ademenitoare n-ar mai fi astăzi cele care-ți răsfață simțurile dacă n-ar fi Vegeta Universal.

EVA

Cel mai bine este să consumi alimentele în starea lor naturală, însa nu e tot timpul posibil acest lucru. De aceea, oamenii au învățat cum să conserve mâncarea astfel încat să o consume pe o perioadă cât mai lungă și pentru a evita alterarea acesteia. O mare provocare a fost conservarea peștelui și a cărnii, dar acum deja s-a ajuns la o adevarată industrie în domeniu. Dacă vorbim despre conserve de calitate, cum sunt conservele de pește Eva, atunci pștele in conservă este chiar indicat pentru o alimentație echilibrată și, uneori, prezintă avantaje net superioare față de cel aflat în stare prospătă. Ce susține această idee? Faptul că peștele în conservă păstrează proprietățile sale față de cel congelat care trece prin procesul de înghet – dezghet, usurința cu care se poate găti, porționarea și forma pre-gatită în care se află. Se pare că cele mai sănătoase conserve sunt cele care folosesc ulei în loc de sos, însă acest lucru nu le face pe celelalte mai puțin abordabile și nu le scade din aportul nutritiv în alimentație. De asemenea, faptul că peștele poate fi consumat și de cei care nu au acces la o sursă proaspătă face din conserve soluția cea mai bună pentru ca organismul să nu fie privat de calciu, aminoacizi și binefăcătorul Omega 3 care îi susțin funcționalitatea.


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020