Ce are Haplea pe masă?
O budincă arătoasă
Gustoasă și sățioasă
Bună de făcut în casă!
INGREDIENTE
- 3 oua
- 500 gr spaghete
- 400 gr branza dulce
- 400 gr telemea de vaca
- 200 ml smantana dulce
- 200 gr cascaval
- sare
PLAN DE LUCRU budinca din spaghete cu branza
- Fierbem pastele, apoi le scurgem bine. Intr-un bol amestecam branza dulce cu cea sarata si ouale. Atentie: trebuie sa omogenizam bine compozitia. Se poate folosi o lingura/furculita.
Amestecam pastele scurse bine cu compozitia de branza
- Le asezam intr-o tava termorezistenta. Avem grija sa nivelam compozitia, pentru un aspect frumos si coacere uniforma.
- Acoperim ce avem in tava termorezistenta cu cascaval razuit. De asemenea, trebuie sa avem grija ca stratul de cascaval sa fie unul uniform.
- Lasam la cuptor la 180 grade pentru 30 minute, pana se rumeneste. Ne mai uitam din cand in cand in cuptor in acest timp, pentru a ne asigura ca totul este in regula.
- pofta buna! Aceasta budinca se poate servi abia scoasa din cuptor sau dupa ce s-a racit, fara sa mai adaugam nimic deasupra, sau cu extra zahar pudra, miere, dulceata sau chiar nutella usor incalzita, pentru a avea consistenta unui sirop.
Daniela
noiembrie 5, 2015 @ 22:21
Hehe, fără zahăr! Eu am „uns”-o cu miere… 😀