La meteo ne-amenință că termometrul
De 30 de grade sigur o să sară
Așadar și prin urmare e momentul
Să prezentăm un răcoros desert de vară.
INGREDIENTE
- 1kg capsuni
- 300 gr iaurt gras (am folosit de oaie si bivolita)
- 500 ml smantana lichida (pt frisca)
- 100 gr zahar pudra
PLAN DE LUCRU
- Punem capsunile intr-un blender si le facem un piure , apoi le amestecam cu jumatatea din cantitatea de zahar.
- Mixam smantana lichida cu restul de zahar pana obtinem o frisca nu foarte “ batoasa ”
- amestecam iaurtul cu piureul de capsuni
apoi incoporam usor cu frisca
- Am pus in functiune masina de inghetata
- Se poate pune si direct la congelator si pentru a obtine o inghetata cremoasa. Scoatem din congelator la interval de 40 minute de 3 ori si amestecam, pentru a sparge cristalele de gheata.
- Savurati! inghetata de capsuni
Mary Udrea
mai 25, 2014 @ 07:32
O bunatate!
Deja salivez 🙂
Sidy
mai 26, 2014 @ 07:14
Cea mai buna inghetata, cea de capsuni ! Un deliciu !
Daca tot ai facut asa de multa….primesc si eu doua globuri ?
mihaela
mai 26, 2014 @ 08:43
preferata mea!
Liana Toma
mai 26, 2014 @ 14:30
Eu vreau portie dubla!! Multumesc!!
Ciuperci Shiitake
mai 26, 2014 @ 18:54
Reteta de sezon!
Gabriela
mai 26, 2014 @ 23:22
Mmm, foarte bună înghețata!
Cristina
mai 27, 2014 @ 08:59
BUNA IDEE!
Rocsy Ciobanu
mai 27, 2014 @ 21:37
Tare buna si racoroasa in aceste zile calduroase. Am si eu aparat de inghetata dar inca nu l-am folosit. Sper sa il pun in functiune curand.