inghetata de capsuni poza final

INGHETATA DE CAPSUNI CU IAURT

La meteo ne-amenință că termometrul
De 30 de grade sigur o să sară
Așadar și prin urmare e momentul
Să prezentăm un răcoros desert de vară.

INGREDIENTE

  • 1kg capsuni
  • 300 gr iaurt gras (am folosit de oaie si bivolita)
  • 500 ml smantana lichida (pt frisca)
  • 100 gr zahar pudra

inghetata de capsuni poza 1

PLAN DE LUCRU

 

  1. Punem capsunile intr-un blender si le facem un piure , apoi le amestecam cu jumatatea din cantitatea de zahar.
  2. Mixam smantana lichida cu restul de zahar pana obtinem o frisca nu foarte “ batoasa ”inghetata de capsuni poza 2
  3. amestecam iaurtul cu piureul de capsuni inghetata de capsuni poza 3apoi incoporam usor cu frisca  inghetata de capsuni poza 4
  4. Am pus in functiune masina de inghetata inghetata de capsuni poza 5 inghetata de capsuni poza 6
  5. Se poate pune si direct la congelator si pentru a obtine o inghetata cremoasa. Scoatem din congelator la interval de 40 minute de 3 ori si amestecam, pentru a sparge cristalele de gheata.
  6. Savurati! inghetata de capsuniinghetata de capsuni poza 7

 


8 Comments
Mary Udrea

mai 25, 2014 @ 07:32

Reply

O bunatate!
Deja salivez :)

Sidy

mai 26, 2014 @ 07:14

Reply

Cea mai buna inghetata, cea de capsuni ! Un deliciu !
Daca tot ai facut asa de multa….primesc si eu doua globuri ?

mihaela

mai 26, 2014 @ 08:43

Reply

preferata mea!

Liana Toma

mai 26, 2014 @ 14:30

Reply

Eu vreau portie dubla!! Multumesc!!

Ciuperci Shiitake

mai 26, 2014 @ 18:54

Reply

Reteta de sezon!

Gabriela

mai 26, 2014 @ 23:22

Reply

Mmm, foarte bună înghețata!

Cristina

mai 27, 2014 @ 08:59

Reply

BUNA IDEE!

Rocsy Ciobanu

mai 27, 2014 @ 21:37

Reply

Tare buna si racoroasa in aceste zile calduroase. Am si eu aparat de inghetata dar inca nu l-am folosit. Sper sa il pun in functiune curand.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.410 abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010