Când vine vorba despre pui,
Nu îl gonim cu „uş! Uş! uş!”
Îl combinăm în farfurie
Cu un oriental cuş-cuş.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 1 cana couscous
– 1 ceapa taiata julien
– 1 ardei gras taiat julien
– sare, condimente
– 300 gr piept de pui taiat cubulete (macerat peste noapte in ulei de susan, sos de rodii, sos de soia, coriandru, sare, piper rosu)
– 2 cani de apa fiarta (pt prepararea couscous-ul)
– 2 linguri ulei pt calit ceapa
Plan de lucru:
– punem couscous-ul intr-un vas termorezistent, apoi adaugam 2 masuri de apa fiarta (poza 2).
– Acoperim cu un capac(poza 3) si lasam circa 5 minute pana cand absoarbe toata apa(poza 4). Am amestecat cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare.
– separat, calim ceapa, apoi adaugam ardeiul si carnea de pui taiata cubulete (poza 5).
– Lasam la calit pana se face carnea.
– adaugam puiul peste couscous si le amestecam. (poza 6)
– Pofta buna! (poza 7 ).
Timp de preparare: 30 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
janet
iulie 29, 2013 @ 18:08
….”us,us,us”…..este bun cuscus!…..delicious!
Teobucatar
iulie 30, 2013 @ 19:51
Astfel de preparate sunt excelente pe vremea asta!
Dea
iulie 31, 2013 @ 06:18
tare bun!
Alina
iulie 31, 2013 @ 07:43
Arata foarte bine!!