Super ofertă Lizuka Educativ: preț redus cu 50% pentru toate cărțile

UPDATE 2. O veste bună la sfârșit de Mărțisor: Editura Lizuka-Educativ are un cadou pentru cititorii de orice vârstă. În perioada 23- 31 martie, librăria online oferă preț redus cu 50% pentru toate cărțile, atât pentru învățământul preșcolar/gimnazial, cât și pentru minunatele cărți de povești, poezii, poezii-ghicitori, parenting, alimentația copilului, sport sau hobby și… bucătăreală! Vă recomand să intrați cât mai repede pe acest link, pentru că e super ofertă: https://lizuka.ro/

UPDATE: Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarea concursului este „Cioacă Ana Maria”. O felicităm și o rugăm să ne trimită datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie în mesaj privat, pe Facebook. Mulțumim tuturor pentru participare!

Mămici din toată țara, uniți-vă și participați la acest concurs cu premiul oferit de Lizuka Educativ, una dintre cele mai complete librării online pentru copii, părinți și bunici. „Cadoul” de 8 Martie este un set de cinci cărți cu povești, ghicitori și sfaturi prețioase despre alimentația celor mici, precum și despre gestionarea relației dintre frați:

 • Para Sara Bălăioara. Poveste pentru copii de 3-5 ani”, de Luiza Chiazna

  Într-o noapte, o zână bună a presărat din praful ei magic peste livadă. Fructele au luat viață, iar de aici tot felul de întâmplări fermecate. Fluturici Colorici crede că soarele este o floare și încearcă să ajungă la ea, mărul Doru Roșioru dă o lecție de curaj, iar păianjenul Lăcomilă învață că băieții răi rămân cu „buza umflată”.

 • Poezii-ghicitori cu și despre flori”, de Luiza Chiazna

  „Sunt floare de primăvară/ Prima care o s-apară! … Am miros proaspăt de iarbă/ Și ies din zăpada albă … Sunt un clopoțel sfios/ Mic, gingaș, foarte frumos!/ Iar capul îl țin plecat/ Căci pe toți v-am
  salutat … Primăvara o vestesc/ Ați ghicit cum mă numesc?” … Prin versuri și prin grafică, această carte vă va teleporta în grădini și pe câmpuri pline cu flori, viu colorate și parfumate.

 • Alimentația naturală a copilului – Alăptare, înțărcare, rețete sănătoase”, de Tiziana Valpiana

  Nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui părinte, pentru că oferă răspunsuri calificate la toate întrebările legate de alimentația copilului, din primele zile până la liceu. Este ca și când ați avea în permanență alături o prietenă care a trecut prin toate aceste etape și deține experiența necesară pentru a vă spune cum să creșteți copii sănătoși.

 • Frați. Cum să gestionați relația dintre frați, să interveniți în cazul unor certuri, să îi iubiți, cu toate ca sunt diferiți”, de Aurora Mastroleo, Mariangela Mazzoni

  O carte foarte utilă pentru părinții cu doi sau cu mai mulți copii, în care situațiile concrete sunt abordate în funcție de diferența de vârstă dintre frați: 1-3 ani, 3-6 ani, 7 ani sau mai mult. Ambele autoare sunt psihoterapeuți în psihanaliză, figuri ilustre în Centrul de criză pentru părinți Onlus.

 • Mama mea e un pisoi”, de Dorin Bujdei

  Nu vă spunem cum se termină, dar iată cum începe neobișnuita poveste: prima ființă pe care o vede un boboc de gâscă atunci când iese din ou este un pisoi. Automat, se gândește că felina este mama ei și se ține scai după ea, până când …

Iată ce pași sunt de urmat pentru a participa:

 1. Distribuiți postarea de pe contul Haplea Bucătarul
 2. Dați Like paginii de Facebook Lizuka Educativ, în cazul în care nu ați dat până acum
 3. Intrați pe site-ul lizuka.ro și recomandați unui prieten o carte de acolo, printr-un comentariu la postarea de pe Facebook.

Concursul se desfășoară în perioada 6 – 20 martie. Câștigătorul va fi desemnat la data de 21 martie, prin tragere la sorți prin intermediul site-ului random.org. Premiul va fi distribuit doar pe teritoriul României. Succes!


Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.539 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020