Cardinal, 100% natural

Avem milioane de idei
Pentru rețete cu susan, soia și ulei
Mizăm pe natural și pe calitate
De Cardinal din Teleorman garantate.

2eprod cardinal bun

[directions title=”De stiut”]

Ulei de dovleac Cardinal. Paraziți intestinali precum tenia, giardia etc pot fi eliminați printr-o cură de 10-15 zile cu ulei de dovleac Cardinal, care are un conținut substanțial de vitamina A, E, K, D și caroten.

Ulei de nuci Cardinal. Conținut bogat de Omega 3, acizi grași polinesaturați și vitaminele A, E, D fac din uleiul de nuci Cardinal un adjuvant în reducerea tensiunii arteriale, ameliorarea hipertensiunii arteriale, ameliorarea afecțiunilor gastrice și hepatice, prevenirea aterosclerozei.

Ulei de in Cardinal. Este cea mai bogată sursă vegetală de acizi grași polinesaturați omega 3, esențiali în funcționarea organismului și întărirea sistemului imunitar. Este eficient în tratarea hipercolesterolemiei.

Uleiul de susan Cardinal. Se folosește crud la salate și preparate delicate. Are gust plăcut, aromat, e bogat în vitaminele E, A, D. Se absoarbe ușor în piele, de aceea se folosește cu succes la masaj și la tratarea pielii îmbătrânite.

Ulei de mac Cardinal. Se utilizează de preferință în salate, pentru a beneficia de toți nutrienții săi cum sunt vitaminele A, E și D și acizi grași polinesaturați. Ajută la fixarea calciului în organism  și în tratarea osteoporozei.

Citiți mai multe detalii pe www.2e-prod.ro

[/directions]


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020