Pentru că încă suntem în post, vă recomandăm o ciorbă fără carne sau alte dulcegării gen ouă, smântână ș.a.m.d.
Ce îţi trebuie pentru 5 porţii mari (poza 1)
– o sfeclă mare
– doi cartofi
– doi ardei grași
– două țeline
-doi păstârnaci
– suc de corcodele (pentru acrit)
– cub Maggi de găină
– sare, piper, delikat
Plan de lucru:
– pregătim ingredientele (poza 2)
– punem la fiert păstârnacul, ardeiul gras (poza 3), sfecla (poza 4), țelina răzuită și cartofii (poza 5). Condimentăm.
– după aproximativ 30 de minute acrim cu jumătate de pahar de suc de corcodele (poza 6)
– după ce toate legumele au fiert … poftă bună! (poza 7)
Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 2 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
diamond
decembrie 16, 2010 @ 21:24
imi place mult ciobica asta, numai ca eu ii pun smantana, nu rezist 😀
Cristina Nicoara
decembrie 10, 2012 @ 16:59
foarte gustoasa si sanatoasa