Dacă dorești să recomanzi
Rețeta unor gurmanzi
După toate probabilitățile
Trebui triplate cantitățile.
Ingrediente pentru chiftele
- 300 gr de carne tocata de pui (am luat piept si l-am tocat in masina de tocat)
- 1 ceapa
- 1 morcov
- un ou
- sare, boia, cimbru uscat, patrunjel verde tocat marunt
- faina, ulei
ingrediente pentru sosul de branzeturi
- 100 ml smantana de gatit
- 30 gr parmezan razuit
- 50 gr gorgonozola
- 50 gr mozzarella
PLAN DE LUCRU chiftele de pui in sos de branzeturi
Amestecam intr-un bol toate ingredintele pentru chiftele.

Formam chiftelele, apoi le dam prin faina.

Le prajim pe ambele fete pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.


Pentru prepararea sosului de branzeturi, punem intr-un vas smantana de gatit, apoi adaugam mozzarella, gorgonzola si parmezanul razuite.

Amestecam si tinem pe foc mic pana la dizolvarea completa a branzeturilor. Amestecam cu un tel pana obtinem sosul.

Am fiert paste (spaghete), care merg bine cu chiftele in sos de branzeturi.

Putem presara patrunjel verde sau uscat.

Pofta buna la chiftele de pui in sos de branzeturi! Ne-am lins pe degete, este un sos extraordinar de bun, il recomand cu mare drag iubitorilor de branzeturi. Iar combinatia cu chiftelute si paste mi se pare biletul castigator.