Când afară te coci ca în cuptor
Și în asfalt îți rămâne urma,
Salvarea vine din congelator
De la înghețata cu Nutella.
INGREDIENTE
- 400 ml frisca lichida
- 300 gr nutella
PLAN DE LUCRU inghetata de casa
- primul pas pentru inghetata de casa: se bate frisca spuma Adaugam treptat nutella (la temperatura camerei ) si omogenizam usor cu o spatula
Intr-o forma de chec, pe care am acoperit-o cu o folie, am presarat fulgi de ciocolata, apoi am turnat amestecul de Nutella si frisca - punem inghetata de casa la congelator pentru 4 ore, apoi lasam inghetata maxim o ora in frigider
- pofta buna! Ingrediente nutella: zahar, ulei de palmier*, alune de padure (13%), cacao degresata pudra (7,4%), lapte praf degresat (6,6%), zer praf, emulgator: lecitina (soia), vanilina. Crema a fost creata de cel care a fost cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, italianul Michele Ferrero, celebru pentru mărcile Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise şi Tic-Tac. Mediafax a anuntat in februarie 2015 moartea acestuia, la varsta de 89 de ani. Preşedintele italian Sergio Mattarella i-a adus un omagiu lui Ferrero, despre care a afirmat că este unul dintre protagoniştii industriei italiene “întotdeauna înaintea gândirii timpului său în inovarea unor produse şi în munca sa tenace şi rezervată”.
Kendall
iulie 10, 2015 @ 13:52
YEEEEEEEEEE! SUUUUUUPER! De-aia-mi place vara… 😀
Gabriela
iulie 10, 2015 @ 15:32
Mmm, ce bunătate!
Corina Podocea
mai 21, 2016 @ 13:58
O bunatate, a iesit foarte gustoasa! Multumesc pentru reteta!