Din Barcelona la Milano
Şi de acolo inapoi
La dejun mănânci frittata.
„Omletă” îi spunem noi.
Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1):
– 4 oua
– 1 cartof
– 1 legatura ceapa verde
– 1 legatura marar
– sare, piper dupa gust
– ulei de masline
– optional 100 gr cascaval razuit
Plan de lucru:
– Curatam cartoful, apoi il taiem rondele. Prajim rondelele in uleiul de masline pe ambele parti (pozele 2 si 3). Intre timp batem cele 4 oua si le amestecam cu ceapa verde si mararul tocate marunt. Adaugm condimente: sare, piper. (poza 4).
– Cand cartofii sunt rumeniti, adaugam amestecul de oua (poza 5). Lasam pe foc circa 2 minute , apoi dam la cuptorul incalzit la 170 grade pentru 10 minute (poza 6). Scoatem frittata si adaugam cascavalul razuit (poza 7).
– Mai lasam la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul (poza 8 )
– Pofta buna!(poza 9).
Timp de preparare: 40 de minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Kyra
martie 23, 2013 @ 06:23
Cea mai buna!
mia
martie 23, 2013 @ 06:42
arata minunat !
Cristina
martie 23, 2013 @ 06:57
Excelenta pentru cina! Arata f bine!
Rita
martie 23, 2013 @ 07:27
Yammm! Frittata primvaratica. Imi place foarte mult. Iti doresc weekend frumos!
mihaela
martie 23, 2013 @ 13:43
foarte interesanta combinatie 😉
Laura Nechita
martie 23, 2013 @ 18:58
Pur si simplu delicioasa! Singurul regret apare cand se termina :))
Oana D.
martie 24, 2013 @ 02:20
Imi place cum arata, o sa o incerc si eu!
O saptamana excelenta!
Simona
martie 24, 2013 @ 09:17
Delicioasa!!! Nu refuz daca ma servesti cu o feliuta..
Toncean Sidonia
martie 24, 2013 @ 15:09
Minunat arata, sigur ca este super-mega gustoasa !
Duminica relaxanta sa ai….