Spui ciocolată, spui energie și iubire.
De la Haplea, un pahar cu spumă de fericire.
INGREDIENTE
- 200 ml smantana dulce (pt frisca)
- 200 gr ciocolata (150 gr amara+ 50 gr cu lapte)
- 3 linguri de zahar
- 3 oua
PLAN DE LUCRU
- incalzim smantana lichida (fara sa fiarba), apoi adaugam bucatile de ciocolata si amestecam pana se dizolva complet ciocolata apoi adaugam rand pe rand cele trei galbenusuri si incorporam cu un tel sau cu o paleta de silicon
- Mixam Albusurile cu zaharul pana cand obtinem o spuma lucioasa si teapana Incorporam usor ciocolata topita peste spuma de albusuri
- Asezam aceasta crema in 4 pahare si lasam la frigider pentru cel putin o ora.
- Am decorat cu merisoare uscate si zahar pudra.
- Savurati!
Partiticipam cu aceasta reteta la concursul “Retete afrodisiace”, propus de Cooking with my soul
coco
august 30, 2014 @ 10:58
O minunatie, ce mai!!!