DESERT RAPID LA PAHAR

desert rapid la pahar 10

Un desert simplu de preparat, dar cu efect maxim, mai ales dacă aveți musafiri și timpul pentru prepararea desertului nu este foarte generos.

Ce îţi trebuie pentru 4 porții (poza 1)
– 250 ml frișcă
– 250 gr de mascarpone
– 200gr pișcoturi Savoiardi
– 3 linguri de zahăr
– 1 baton dublu de ciocolată Mars
– 250ml cafea
– ornamente (bastonașe de ciocolata), sirop de ciocolată Nesquik

Plan de lucru:
– se  bate frișca bine (poza 2).
– se adaugă mascarpone si se omogenizeaza cu mixerul (poza 3)
– tăiem in bucați mici batonul de ciocolată (poza 4).
– înmuiem fiecare pișcot în cafea (poza 5), apoi tapetăm marginile cupei cu pișcoturi înmuiate în cafea și rupte pe jumătate (poza 6).
– adăugăm 3 linguri de cremă de frișcă și mascapone, peste care presărăm câteva bucățele de ciocolată (poza  7). Apoi  adăugăm încă o jumătate de pișcot (poza 8 ) şi îmbrăcăm în cremă (poza 9).
– se ornează, se dă la frigider pt 2-3 ore apoi se servește cu…mare poftă (poza 10)

Timp de preparare: 20 de minute
Preţ: 4 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


1 Comment
Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.545 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020